Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол

...
Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол
Коментари Харесай

През уикенда ще гъмжи от катаджии по пътищата в цялата страна

Продължават инспекциите на полицията в границите на ежедневния засилен надзор по пътищата на страната. Данните сочат, че вчерашният ден е бил рекорден във връзка с броя тествани моторни транспортни средства и лица, а в това време са установени по-малко нарушавания, оповестяват от Министерство на вътрешните работи, съобщи Блиц.

Акцентът още веднъж бе инспекции за скорост, използването на предпазни колани и системи, техническа нередовност на колите, погрешно изпреварване и невръчени фишове.
Полицейските екипи са ревизирали 6056 моторни транспортни средства и 8126 души. Установени са 4309 нарушавания, като са издадени 2374 фиша, 811 акта за открити  административни нарушавания, установени са 1124 случая на превишена скорост.
Отнети са 79 свидетелства за ръководство на МПС по причина неплатени отговорности по ЗДвП. По време на осъществените инспекции на място на жителите са връчени общо 597 електронни фиша.
Според специалистите подхванатите инспекции работят дисциплиниращо на водачите, през съботно-неделните дни те ще бъдат засилени предвид на упования трафик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР