Продължаването на Лудогорец напред в Лига Европа изглежда все по-трудно

...
Продължаването на Лудогорец напред в Лига Европа изглежда все по-трудно
Коментари Харесай

Слаб Лудогорец с втора поредна загуба в Лига Европа

Продължаването на Лудогорец напред в Лига Европа наподобява все по-трудно за българския отбор. Шампионите изиграха нерешителен мач в Швейцария и позволиха съдбовна неточност в края, която донесе успеха с 1:0 на Цюрих и остави куп въпросителни за решение пред треньора Пауло Аутори.
Единственото попадение в мача беше дело на централния защитник на домакините Палсон, който беше изтърван при центриране от корнер и засече необезпокоявано с глава пред погледа на Антон Недялков.
Самият дуел се организира в едва движение и съвсем нямаше положения пред двете порти. Пауло Аутори обаче ще би трябвало да изяснява защи Лудогорец излезе толкоз отбранително в мач, който трябваше да бъде извоюван, както и за какво в нахлуване игра Жуниор Брандао, откакто досега имаше единствено 9 минути за новия си отбор. В игра се появи Свиерчок 20 минути преди края, само че той нямаше по какъв начин да повлияе върху крайния излаз на срещата.
В класирането Байер Леверкузен и Цюрих са водачи с по 6 точки, само че Леверкузен има повече маркирани голове от съперника си за първото място. Сега за Лудогорец следват два мача с АЕК Ларнака, като успехите са наложителни. Всички резултати от мачовете в Лига Европа вижте в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР