Продължаваме виртуалните разходки из домовете на най-богатите и известните, а

...
Продължаваме виртуалните разходки из домовете на най-богатите и известните, а
Коментари Харесай

Домът на Шер - много лукс и екзотичен полъх от Индия

Продължаваме виртуалните разходки из домовете на най-богатите и известните, а през днешния ден е ред на великата Шер и нейният дом в Лос Анджелис. Тя има голям и много другоземен мезонет, чиито интериор е напълно въодушевен от индийската просвета.

Шер твърди, че е будистка по религия и това проличава точно от интериора на жилището.

Той съставлява неудържима комбинация от нематериалност и кураж, тъкмо като нея самата. Жилището на звездата е „ кацнало " високо над Града на ангелите. Самата Шер е поддръжник и почитател на американския будист Пема Чодрон, тъй че, не е изненадващо, че двата етажа от този необятен мезонет са в индийска стилистика.

За обзавеждането на жилището си, певицата се е обърнала към своя другар и интериорен дизайнер - Мартин Лорънс-Булард. Тя е желала "нещо етно, пикантно, сантиментално и в пастелни цветове ". "Обичам неутралната палитра, изключително за спалнята си, тъй като измежду меки цветове се живее по-приятно ", споделя Шер.

Въоръжен с тези претенции, Лорънс-Булард стартира работата си като сплотява съществуващите 12 стаи и свързва двата етажа с вита стълба. "Винаги съм желала апартамент, който има единствено една, само че огромна спалня ", споделя звездата.

В реалност, нейният будоар, заема целия втори етаж и наподобява на покоите на Клеопатра. В спалнята на Шер, която е с панорама към Малибу, има автентично и много огромно, дървено легло с антична индийска резба.

Дневната и първокласната баня на звездата са въодушевени от двореца в Джайпур и се характеризират също с много екзотична, дзен визия. Те се намират на главния етаж на мезонета, който тя я назовава "салон ".

"Харесва ми да седнал съм по турски, тъй че всички дивани в моите къщи имат извънредно огромни, меки възглавници. Предпочитам да седна на пода, в сравнение с стеснен диван ", изяснява Шер вижданията си за комфортно канапе, на каквото се радва в дома си.

Вижте фотоси от вкъщи на звездата в галерията ни ТУК >>>

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР