Продължаваме промяната ще вземе 8 министерства в бъдещото правителство според

...
Продължаваме промяната ще вземе 8 министерства в бъдещото правителство според
Коментари Харесай

Продължаваме промяната взима 8 министерства

" Продължаваме промяната " ще вземе 8 министерства в бъдещото държавно управление съгласно съдружното съглашение сред четирите партии, които договарят за сформиране на постоянен кабинет, оповестява Би Ти Ви, като се базира на свои източници от договарящите екипи.

Според договореностите Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия ще имат по 4 министри, а Демократична България трима.

Според източниците на Би Ти Ви Продължаваме промяната ще управлява финансите, растежа и нововъведенията, образованието, Министерство на вътрешните работи, защитата, превоза, културата и опазването на здравето.

Хора на Българска социалистическа партия ще поемат общественото министерство, Министерството на земеделието и храните, Министерството на туризма и структурата, която ще дава отговор за държавните предприятия.

За Има Такъв Народ ще за Министерството на външните работи, на енергетиката, на районното развиване и на спорта, а за " Демократична България " министерствата на правораздаването, екологията и климата.

Засега съвсем несъмнено е, че министър на финансите ще е Асен Василев, който ще е и вицепремиер, Бойко Рашков ще остане ще остане министър на вътрешните работи, а акад. Николай Денков ще продължи да управлява образованието.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР