Продължаваме промяната (ПП) и Демократична България (ДБ) вече направиха два

...
Продължаваме промяната (ПП) и Демократична България (ДБ) вече направиха два
Коментари Харесай

Георги Лозанов: ПП и ДБ вече направиха два компромиса, а ГЕРБ нито един

Продължаваме смяната (ПП) и Демократична България (ДБ) към този момент направиха два компромиса, а ГЕРБ нито един. Първият огромен компромис е влизането в диалози с ГЕРБ, въпреки да имаха остро критическа позиция. За тях това има висока електорална цена. Вторият компромис е, че избраха Росен Желязков за ръководител на Народно събрание. От ГЕРБ в този момент е време да създадат личната си крачка и да поддържат допустимо предложение от страна на ПП-ДБ. Това съобщи медийният специалист доцент Георги Лозанов в предаването " Офанзива " по Нова нюз.

Според него акад. Денков може да бъде фигура-основа на взаимоотношение сред ГЕРБ-ПП, тъй като е почнал кариерата си в кабинет на партията на Борисов.

" Считам, че Христо Иванов като биография, експертност и диалогичност, има капацитет да бъде министър председател. Въпросът е дали ГЕРБ фактически желае да даде опция ПП-ДБ да създадат държавно управление. В началото изглеждаше, че желаят, в този момент е противоположното. Ситуацията отива към шести подред избори, а е добре когато нещо се повтаря още веднъж и още веднъж, като е ясно, че ще е същото. Цялата политика стартира да добива фарсов темперамент. Почнахме доста да превиваме клона, няма нови послания. Отиваш на нови избори, в случай че има нов капацитет ", разяснява доцент Лозанов.

По думите му митингите са посочили, че народът желае смяна, а ГЕРБ би трябвало да съобщи присъединяване в нея. " Започва да се образува евроатлантическо въодушевление, което да има политическо посланичество. То обаче с всеки избор, който не създаде държавно управление, виновността се хвърля на евроатлантическите партии. За да спре това, нужно е да се създадат допустими взаимни отстъпки. Eвроатлантическата интеграция е значима, тъй като без нея чуждопоклонниците може да се окажат петата колона на Кремъл ", счита той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР