Продължаваме промяната подава ръка за обединение към широк кръг от

...
Продължаваме промяната подава ръка за обединение към широк кръг от
Коментари Харесай

Васил Пандов, ПП: Протягаме ръка към широк кръг формации

" Продължаваме промяната " подава ръка за обединяване към необятен кръг от обединения и дела, както за парламентарните, по този начин и за локалните избори. Това съобщи в " Денят стартира " доцент Васил Пандов от Политическа партия.

Той добави, че поддръжката за обединяване с " Демократична България " е единомислеща измежду представителите на " Продължаваме промяната ". Според него разликите сред двете обединения по отношение на разходването на държавния бюджет са преодолими.

" Не се сплотяваме, с цел да разпределяме власт, нито за оцеляване. Ние се сплотяваме, с цел да дадем вяра. Цената, която е заложена, политическата и освен - цената за българското общество изисква специалистите по бюджет от двете обединения да седнат на една маса и аз имам вяра, че те ще намерят вярната формула за реализиране на тези политики.

Ние протягаме ръка към необятен кръг обединения и дела, които биха могли да застанат зад това обединяване. Решението е общо, както за локалните, по този начин и парламентарните избори. Разбира се, при локалните избори е друга технология, само че общото е нуждата от обединяване и смяна ", уточни доцент Васил Пандов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР