Продължаваме промяната“ не изглеждат като потенциален партньор към момента. Това

...
Продължаваме промяната“ не изглеждат като потенциален партньор към момента. Това
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Към момента Продължаваме промяната не изглежда да е потенциален партньор

" Продължаваме промяната “ не наподобяват като евентуален сътрудник все още. Това сподели в предаването " Лице в лице “ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Към момента " Продължаваме промяната " не наподобява да е евентуален сътрудник, в това число и методът, по който се държат, в това число и безспорната им отпадналост действително да ръководят каквато и да е държавна система. Ако в държанието ми видим еволюция, възстановяване и малко по-адекватна и виновна политическа изразителност, това може да се помени ", съобщи Томислав Дончев.  

Той добави, че с " Демократична България “ нямат значими разлики от позиция на правила, цели и ориентировка.

" Колкото и да е мъчно, в случай че стигнем до такава обстановка, би трябвало да се водят диалози с тях “, означи Дончев.

Според него коалиция с Движение за права и свободи няма да бъде призната от симпатизантите на ГЕРБ, а с Българска социалистическа партия имат решение на конгреса, че коалиция не е допустима. 

" Винаги до момента, когато сме избирали сътрудници, сме избирали " за " – какво можем да създадем " за " – да овладеем рецесиите в страната, да стабилизираме енергетиката, да овладеем цените на енергийните запаси, да модернизираме инфраструктурата и така нататък ", сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

Сигурно е, че в коалиция " срещу " няма да участваме, добави той.

" Ние умеем да дресираме, да възпитаваме страстите си. Всякакви прочувствени прояви, които са съществували сред политическите водачи преди и по време на ръководството, не са ни пречили да формираме постоянни ръководства ", означи Дончев. 

По думите му модел " ГЕРБ-ДПС “ не съществува.

" Ние в никакъв случай не сме управлявали с Движение за права и свободи ", сподели Дончев и добави, че в случай че става въпрос за модел ГЕРБ – то той е обвързван с модернизацията на страната.

В коментар на връзките сред ГЕРБ и президента Румен Радев, Дончев съобщи, че исторически връзките им са доста комплицирани

" Разменяли сме си взаимни упреци и внезапни думи с президента, което не е най-хубавото в политиката. Ние подлагаме на критика, когато има мотив и причина. Не се водим от максимата – този ни е политически конкурент и би трябвало да го ненавиждаме “, изясни той.

Според него последните месеци президентът не им е давал мотив за рецензии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР