Продължаваме промяната направи рязък завой от центъра към дясното пространство.

...
Продължаваме промяната направи рязък завой от центъра към дясното пространство.
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ПП направи рязък завой от центъра към дясното пространство

" Продължаваме промяната направи внезапен завой от центъра към дясното пространство. Политическа партия реши да стане русофобска, с цел да стане дясна. "  Това съобщи в изявление за БНР социологът Андрей Райчев.

По думите му Политическа партия " плуват " към това да са най-голямата мощ в дясното пространство.

Райчев разяснява и политическите дейности на ГЕРБ. " Бойко Борисов нахлу в познати, обичани води. Центристът е обединител, седи в обединителна изразителност, консенсусна изразителност. Тя е печелившата. В множеството случаи политическата рецесия приключва с това, че центърът надвива. ", добави той.

Според него Борисов е подал няколко центристки сигнала, само че предизборно е получил негативни отговори. Въпреки това, социологът изрази мнение, че ГЕРБ ще излезе от изолираност.

Западът споделя - да не вземем да пробием фронта и да създадем услуга на Владимир Путин, да извършите нещо по-голямо, съдружно, евроатлантическо. И това е шансът на Борисов, добави социологът.

По отношение на Българска социалистическа партия Райчев съобщи, че лявото към този момент не се свежда до партията по никакъв метод. В България има 700-800 000 леви хора. Една от огромните загадки на тези избори е къде отиват тези хора, уточни той.

Политическа партия се разделя с тези гласове, само че пък получава други. Кои ще са повече, изборите ще покажат. Така или другояче, Политическа партия не е вероятен получател на тези хора, не е допустимо да пуснат тази бюлетина. Остава опитът на Янев, само че той не е доста ясно ляв, остава негласуването и остава " Възраждане ", сподели още социологът.

Андрей Райчев разяснява и служебният кабинет на Гълъб Донев. По думите му актуалното служебно държавно управление президентът работи поновому, няма девиз " изчегъртване " и концепцията не е той да е обединител на всички, които са срещу някого. Според него има две сили, които би трябвало да влязат в идващия парламент, които неизбежно би трябвало да приказват за реваншизъм - Политическа партия и Българска социалистическа партия, само че с разнообразни мотиви
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР