Продължаваме промяната“, които останаха втори след проведените парламентарни избори вчера

...
Продължаваме промяната“, които останаха втори след проведените парламентарни избори вчера
Коментари Харесай

ПП загряват за втори мандат, но със старата коалиционна програма

„ Продължаваме промяната “, които останаха втори след извършените парламентарни избори през вчерашния ден оповестиха, че не са склонни да сформират държавно управление с първата политическа мощ в лицето на ГЕРБ.

Това изрично беше доказано и от Даниел Лорер пред Българска национална телевизия. По думите му, в случай че партията водена Бойко Борисов не успее да сформира държавно управление, то те са подготвени на договаряния с парламентарно показаните партии. Запитан кои са тези партии, откакто математиката не е в тяхна изгода и единствено с гласовете на Българска социалистическа партия и Демократична България няма да се получи, Лорер не пожела да посочи. Вместо това предложи съдружната стратегия, с която потеглиха с държавното управление „ Петков “. Припомняме, че точно заради нейното неспазване от Има Такъв Народ взеха решение да изоставен обединението.

Лорер още веднъж напомни, че с ГЕРБ могат да приказват, в случай че се смени управлението на партията в лицето на Бойко Борисов, само че на въпрос, в случай че сходни условия се слагат и пред тях - те какво ще отговорят, той още веднъж отклони въпроса.

„ И този път, в случай че се стигне до втори мандат ние ще създадем всичко, с цел да успеем да създадем държавно управление “, заключи още Лорер.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР