Продължаваме промяната“ и останалите коалиционни партньори са големите губещи. Те

...
Продължаваме промяната“ и останалите коалиционни партньори са големите губещи. Те
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 19.04.2022 г.


Продължаваме промяната “ и останалите съдружни сътрудници са огромните губещи. Те не мърдат в никаква посока. Не натрупат позитиви от това, че са във властта. Това сподели социологът Евелина Славкова в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Днес инфлацията към този момент е 12,4 на 100 по отношение на 10% през февруари, когато за първи път тя доближи двуцифрено число от 14 години насам.

От ГЕРБ-СДС са внесли в деловодството на Народното събрание проекторешение за анулация на великденската почивка на Народното събрание, демонстрира информация на уеб страницата на институцията.

Премиерът Кирил Петков организира среща с министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба. Във фокуса на диалога бяха съветската експанзия и извънредно тежката обстановка за цивилното население в Украйна.

Превозвачи излизат на ефикасен митинг против високите цени на горивата на 27 април. Той ще се организира в огромните градове в страната. Исканията на сектора заключи Йордан Арабаджиев от Съюза на интернационалните превозвачи, заяви БНР.

От парламентарната естрада Петков назова Меморандума за съгласие писмо за желание (с Gemcorp и IP3 Corporation - бел. ред). Всъщност това съставляват офшорни компании, в които безусловно е дадена цялата енергетика на България. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ГЕРБ в централата на партията, представен от Dariknews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР