„Продължаваме промяната“ дойде на власт със заявката за пълна промяна

...
„Продължаваме промяната“ дойде на власт със заявката за пълна промяна
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Бащата на Деничка от ПП привиква на кафе в работно време зам.-областния на Враца Краси Колев /папарашки снимки/

„ Продължаваме промяната “ пристигна на власт със поръчката за цялостна смяна в методите на работа на държавната администрация, само че на този стадий се оказва, че това са празни обещания, откри организация BulNews.
Днес кореспондент на медията ни стана несъзнателен очевидец на среща в настоящото заведение "Тракийска принцеса " във Враца, която не би трябвало да е допустима, в случай че министър председателят Кирил Петков в действителност е решил да промени порядките в страната.
Доста преди 12 часа, когато би трябвало да стартира обедната отмора на зам.-областния шеф на Враца Красимир Колев, той беше засечен на загадка среща с бащата на депутатката от Политическа партия Деничка Симеонова. На дискретна маса той богатство си хортуваше с проваления някогашен началник на Пощата и общинското дружество „ Обредни действия “ Димитър Симеонов, по-известен като гуруто в сянка на амбициозната си щерка, дала прякора „ Просто Киро “ на своя партиен водач и министър председател.
Причината за тази среща би трябвало да е била много сериозна, другояче няма пояснение за какво не са изчакали обедната отмора на висшия държавен чиновник, какъвто е Краси Колев. Тук и в този момент няма да разясняваме какво въобще има да приказва зам.-областният шеф с бащата на депутатка от ръководещото болшинство. Не желаеме да имаме вяра, че Димитър Симеонов е притежател на права да привиква представители на държавната администрация, с цел да им дава задания и да му се регистрират.
В интерес на истината, още щом видя журналиста от BulNews, Краси Колев стартира да прикрива лицето си, след което небрежно завърши диалога и си потегли. Очевидно хванати в „ небрано лозе “ заговорниците прекъснаха рандевуто си по-рано от плануваното и занапред ще бистрят „ политиките “.
Цялата работа е в това, че шеф на зам.-областния шеф е министър-председателят и би трябвало по Конституция единствено той да има право да го привиква и да му дава задания. Друг това не може да го прави, даже и в случай че това е бащата на Деничка от Политическа партия. Дъщерята стои толкоз неуместно в общественото пространство, че към момента никой във Враца не се отнася съществено към нейната персона. Тя е и единственият депутат от региона, който бе подигран от медиите за несъответствуващото си облекло и към който избухна скандал за секрети срещи преди парламентарните избори с дълготраен брокер на гласове. Може би и това е повода Деничка Симеонова да не се е появявала в родния си град след изборите. За сметка на това татко й го играе като кадровик в сянка и раздава на „ калпак “ постове в региона, като с преимущество са старите червени приятели.
Първите месеци на новото ръководство демонстрират, че в случай че Промяната разчита на хора като Деничка с кожените панталонки да преборят опитните фрагменти на Бойко Борисов, то войната към този момент е изгубена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР