Продължаваме промяната-Демократична България ще обсъди днес предложения от коалицията състав

...
Продължаваме промяната-Демократична България ще обсъди днес предложения от коалицията състав
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Ще преговаряме само с ГЕРБ, възможни са промени в кабинета Денков''

" Продължаваме промяната-Демократична България " ще разиска през днешния ден оферти от обединението състав на държавното управление " Денков " и ще договаря единствено с ГЕРБ. Възможни са промени в този кабинет, само че държавното управление би трябвало да бъде без препоръчани от Бойко Борисов хора. 

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " и водач на ДСБ ген. Атанас Атанасов по Българска национална телевизия. Не виждам за какво би трябвало да преговаряме с други, добави той. 

По думите му е налага се да бъде основано постоянно държавно управление, с цел да работи Народното събрание, а единственият метод това да се случи е да бъде основано държавно управление е с втория мандат. 

Струва ми се, че мандатът, даден на госпожа Габриел, отива към неуспех. Българска социалистическа партия се отхвърли да го поддържа, ние ще решим през днешния ден, само че аз персонално не считам, че можем да подкрепим държавно управление на ГЕРБ. Въпреки брюкселската опаковка, придадена посредством Мария Габриел, сподели още Атанасов.

Взривът против основния прокурор е инсценировка, въпросът е кой я е провел. Но от това, което слушаме да си приказват Иван Гешев и Борислав Сарафов, не знам дали ще има кой да проверява без значение, разяснява Атанасов. 

Ние от години желаеме оставката на Гешев, само че това не взема решение казуса на правосъдната система, изясни той. 

Говори се за каузи на трупчета. Би било доста забавно, в случай че прокуратурата стартира да проверява това, което говореше Васил Божков - за Севдалина Арнаудова, Владислав Горанов, ставаше дума за подкупи за милиони, съобщи Атанасов. 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР