Продължавам да мисля творчески върху предложението на Волен Сидеров да

...
Продължавам да мисля творчески върху предложението на Волен Сидеров да
Коментари Харесай

Каракачанов: Мисля творчески по предложението да подам оставка, ще реша във вторник

Продължавам да мисля креативен върху предлагането на Волен Сидеров да подам оставка, решението ще кажа във вторник. Това сподели вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред bTV.

Той описа по какъв начин министър председателят Борисов е реагирал на оставката на Валери Симеонов.

" Попита го дали има концепция която кой ще го замести. Нямаше, то и не е обсъждана. Не се опита да го разубеди, Симеонов си беше взел решението самичък ", сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Според него, когато не можеш да се изразяваш вярно, по-добре е да мълчиш. " Език мой, зложелател мой ", по този начин дефинира министърът на защитата думите на Валери Симеонов и Петър Петров от НФСБ към майките.

Каракачанов характеризира и предлагането на съдружния си сътрудник Волен Сидеров да подаде оставка от поста в държавното управление.

" То е креативно предложение. Цяла нощ мислех върху него. Продължавам да мисля креативен. Коалиционните въпроси не е редно, даже да са дискретни, креативен, да ги обсъждаме пред медиите. Ще упорствам във вторник на съдружен съвет да разгледаме това креативно предложение и в случай че прерасне в сходна концепция, дискретна или не, няма проблем да си подам оставката ", сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

 Бойко Борисов одобри оставката на Валери Симеонов Виж още Бойко Борисов одобри оставката на Валери Симеонов
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР