Прочувственото видеото, което Лионел Меси посвети на Неймар, предизвика вълна

...
Прочувственото видеото, което Лионел Меси посвети на Неймар, предизвика вълна
Коментари Харесай

Емоционалното видео на Меси за раздялата с Неймар предизвика вълна в социалните мрежи

Прочувственото видеото, което Лионел Меси посвети на Неймар, провокира вълна от реакции в обществените мрежи. В часовете след потвърждаването на информацията, че бразилецът си потегля от " Барселона ", аржентинецът му пожела триумф в новото предизвикателство.

Меси разгласява в профила си в " Инстаграм " клип със събрани прочувствени мигове от взаимния път на двамата на " Камп ноу ". Във " Facebook " видеото е споделено близо 34 хиляди пъти от профила на аржентинеца.

" Беше голямо наслаждение да споделя всички тези години с теб, приятелю Неймар. Желая ти доста триумф в новия стадий от живота ти. Ще се виждаме ", написа Меси.



Преди ден Неймар заяви на управлението на " Барселона ", а по-късно и на съотборниците си и треньорския щаб, че си потегля. По-късно клубът удостовери публично новината, като разгласи, че чака да получи 222 млн. евро, колкото е клаузата за откупуването на бразилеца.

Испанската лига отхвърли да одобри парите на представителите на Неймар. Френската лига отговори с апел сътрудниците им да се съобразят с наредбите на ФИФА и да одобри заплащането.

Фотогалерия: Пътят на Неймар в "Барселона " - футболна пристрастеност сред два гръмки прехвърлянето >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР