Прочутият кримигерой Емил Милев – Крокодила, отново направи циркове и

...
Прочутият кримигерой Емил Милев – Крокодила, отново направи циркове и
Коментари Харесай

Страховитият бандит Крокодила прави циркове на делото за въоръжен обир в супермаркет

Прочутият кримигерой Емил Милев – Крокодила, още веднъж направи циркове и се опита да разиграва магистратите на делото против него за въоръжен грабеж през 2008 година В началото на правосъдното съвещание обвиненият Емил Милев изиска отказ на съдията Пламен Панайотов, който преглежда делото, както и на прокурора Георги Асенов.

Като съображение за това той уточни гражданското дело, което води против съдията и тайни подозрения за взаимоотношение сред държавния обвинител и един от очевидците. Искането му съдът одобри за голословно и безпричинно и го отхвърли, написа "Монитор ".

Крокодила също по този начин изиска и на съвещанието да бъде изработен аудиозапис на корав притежател, което също бе счетено за безпричинно.

Делото през днешния ден стартира с разпит на очевидци. Срещу Крокодила през предходната година бяха повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група, направила въоръжен грабеж на супермаркет „ Била “. Милев и още трима отмъкнали близо 200 хиляди лева от комерсиалния обект в кв. „ Лагера “ на 30 декември 2008 година

Свидетелите, които се явиха, бяха шестима, а движимостите лица - 10.

В нощта на нападението Крокодила и бандата му нахлули през служебния вход на супермаркета малко след 23.00 ч. Бандитите били облечени в тъмни облекла, носели маски и бронежилетки с надпис „ Полиция “, както и автомат и револвер, с които симулирали полицейска акция.

Те предиздвикали чиновниците от нощната промяна да се качат в офиса на обекта и да коленичат, до момента в който крадците изнасяли оборота от предновогодишния ден, който се равнявал на 193 024 лв..

Преди да изоставен магазина, те стреляли по прозорците, описа пред арбитър Пламен Панайотов свидетелката по делото Стамболка Трайкова. Според проверяващите бандата подготвяла обира 8 месеца, когато Милев основал незаконната група.

Първоначално той привлякъл и още двама към организацията, само че след това ги преметнал и дружно с останалите трима направил закононарушението по-рано от плануваните ден и час.

Милев е завел каузи против над 840 магистрати и правосъдни чиновници, работили по проблеми, свързани с него, както и против публицисти, които са ги отразявали. Преди месеци Крокодила беше наказан на 17 години и 6 месеца затвор при непоколебим режим за присъединяване в проведена въоръжена незаконна група за отвличания, грабежи и палежи.

Името на Милев е добре известно в ъндърграунд средите. Той е известен с изключение на като професионален автокрадец и като постоянен жалбоподател и просител по каузи против магистратите.

Освен въоръжения грабеж името на Милев нашумя и около престрелката на автомагистрала "Тракия " през декември 2009 година, когато трима души, сред които и самият той, отвлякоха турски гастарбайтер. След като го завързаха за дърво, те му взеха 5000 евро, само че бяха засечени от полицията и стартира престрелка.

Тогава един от групата е погубен, само че Милев съумя да избяга и се укриваше от правораздаването в продължение на 4 години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР