Прочутият издръжлив панел на Nokia 3310 е направен изцяло от

...
Прочутият издръжлив панел на Nokia 3310 е направен изцяло от
Коментари Харесай


Прочутият издръжлив панел на Nokia 3310 е


Прочутият устойчив панел на Nokia 3310 е изработен напълно от захарна глазура
(снимка: HMD Global)

HMD Global, домът на телефоните Nokia, означи по ексцентричен метод петия си рожден ден – с хиперреалистична торта във формата на паметната класика Nokia 3310 в червен цвят.

Финландската компания създава телефоните и смарт телефоните Nokia, в това число обновената версия на емблематичния за марката Nokia 3310, както и свръхиздръжливия Nokia XR20, който може да се оправи с всевъзможни провокации – от потапяне във вода до изпускане на твърда повърхнина от огромна височина.

Близо 40 часа са били нужни на известната като занаятчия на шедьоврите от захар Мишел Уибоуо да сътвори тортата Nokia 3310 в действителен размер. Вътрешността е от шоколадов пандишпанов блат с маслен ванилов крем, а фамозният устойчив панел на Nokia 3310 е изработен напълно от захарна глазура. Всеки от бутоните е изрязан и завършен до съвършенство, а след това подложен самостоятелно върху сладкия телефон.

Близо 40 часа са били нужни на известната като занаятчия на шедьоврите от захар Мишел Уибоуо да сътвори тортата Nokia 3310 в действителен размер
(снимка: HMD Global)

HMD Global пусна на пазара Nokia 3310 с актуализирани дизайн и функционалности през 2017 година, с което очарова най-верните фенове на марката. Специално създаденият интерфейс дава нов образ на обичаната класика, а телефонът предлага всичко, което почитателите чакат от телефоните Nokia – от дългия живот на батерията и физическата устойчивост до именитата „ Змия ”.

„ За мен беше същинско наслаждение да трансформира толкоз емблематичен телефон в торта. Бяха нужни голям брой проби, с цел да го модернизирам, само че съм извънредно удовлетворена от резултата ”, споделя Мишел Уибоуо.

С Nokia 3310 във тип на торта HMD Global отпразнува 5-ия си рожден ден
(снимка: HMD Global)

Според изследване на Counterpoint, през второто тримесечие на 2021 година, марката Nokia остава втората по величина на пазарния дял в сегмента на телефоните с бутони с цели 18 %. HMD Global е в Топ 5 на производителите на мобилни телефони в 39 страни по света, съгласно IDC Mobile Phone Tracker за второто тримесечие на 2021 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР