Прочетох във вестника и бях меко казано шокиран, че двама

...
Прочетох във вестника и бях меко казано шокиран, че двама
Коментари Харесай

Отвлеченият бизнесмен Киро Киров разкри как се чувства след освобождаването на двама от "Наглите"!

Прочетох във вестника и бях меко казано шокиран, че двама от ”Наглите” ще бъдат освободени. Не съм очаквал такова нещо. Това е смяна, желана от Европейски Съюз и е призната от предходното Народно заседание, само че някой би трябвало да си даде сметка дали те са се трансформирали, доколкото ме е ясно в пандиза няма превъзпитателни стратегии.

Това сподели предприемачът Киро Киров, който беше похитен от бандата на ”Наглите”, в предаването на Канал 3 ”Офанзива”.

" За мен би трябвало да има лична отговорност във всяка работа, в случай че един служащ направи брак, той дава отговор, в случай че един арбитър направи брак дава отговор ли? ", попита Киров, който беше безапелационен, че не е чувал имената на съдиите, които са писали претекстовете за освобождението на Йожи и Гребеца.

”Когато става въпрос за рецидив, те нямат право да употребяват тази уговорка за понижаване на наказването, а би трябвало да е 2/3 от наказването. Къде в този случай е това наказване. Доколкото разбрах единият е бил лавкаджия, а другия чистач. От медиите разбрах, че бранителите на наказани и пазят опцията за предварително освобождаван споделят че не могат да бъдат превъзпитани в пандиза. Лично не си представям по какъв начин те ще излязат и ще стартират работа”, съобщи той.

”Те са наказани да платят на от всеки от потърпевшите на сред 100 000 и 200 000 лв.. Тия пари не се надявам, че ще бъдат върнати. Единствения метод те да ги върнат е да работят и тези пари да им бъдат отчислени от заплатите”, разяснява още Киро Киров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР