„Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така –

...
„Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така –
Коментари Харесай

Радев има мъжки комплекс към жената, която го направи президент

„ Прочетох един забавен коментар на политолог. Той споделяше по този начин – „ Президентът Радев има комплекс към хората, които са го основали “. Вероятно има нещо такова - мъжки комплекс към дамата, която го направи президент. Това е в областта на логиката на психиката “.

Това разяснява в ефира на bTV ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ С назначението с някогашния ръководител на борда на ВМЗ това е проява и опит персонално към мен за наказване или оскърбление – няма да стане. Емоции в тази работа нямам, само че отношението към Българска социалистическа партия е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова рецесия и да уволняваш хора на Българска социалистическа партия “.

„ Президентът беше пореден. Това стартира още по време на митингите, когато пристигна в Народното събрание и сподели – „ Вие сте статукво, гласувайте за партиите извън “. След това продължи с офанзиви към държавно управление, към „ Продължаваме промяната “, която той сътвори. Ние война с него не сме водили. Вероятно предпочитание за власт, разтрошаване на партиите и реда в страната “, добави Нинова.

„ Той основава нови партии, използва ги. Създаде Политическа партия, използва ги да смъкват Борисов и ги захвърли. Сега се сплоти с Борисов и с Движение за права и свободи, с цел да падне държавното управление. Това е разрушително. Държавата има потребност от успокоение, ред и правила “, акцентира ръководителят на Българска социалистическа партия.

Органите на Българска социалистическа партия ще вземат решение за бъдещето на служебните министри, които са членове на партията.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР