Проблема с батериите на електрическата Kona не спират развитието на

...
Проблема с батериите на електрическата Kona не спират развитието на
Коментари Харесай

Hyundai ще представи малък кросоувър на 2 март

Проблема с батериите на електрическата Kona не стопират развиването на Hyundai и макар загубите, които ще понесе компанията, тя ще се опита да се стабилизира с стартирането на по този начин известните дребни кросоувъри. Новият модел ще носи името Bayon и ще бъде показан на 2 март. Моделът ще е еднакъв по размери с продаващия се в Америка Venue, което значи че ще се нарежда тъкмо под Kona. В Европа той ще се бори с коли като Dacia Sandero Stepway.



От тийзърите които сме видели досега можем да разпознаем новия дизайнерски език на корейската марка в предницата. Фаровете са разграничени на две елементи с LED дневни светлини в горната част и къси и дълги светлини, които най-вероятно също ще са LED в долната. Освен тях виждаме и огромна решетка, което значи че ще забележим мотор с вътрешно горене.



В задницата са налични LED стопове с форма наподобяваща на бумеранг със свързваща линия сред тях, която в последно време става все по-популярна. Задният похлупак най-вероятно ще бъде в различен цвят от този на купето, а няма да е изненада в случай че и покрива също бъде включен в тази разцветка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР