Признайте си! Със сигурност сте имали сексуална фантазия поне веднъж

...
Признайте си! Със сигурност сте имали сексуална фантазия поне веднъж
Коментари Харесай

Ти да видиш! Мъжете фантазират повече за бившите, отколкото жените

Признайте си! Със сигурност сте имали полова фикция най-малко един път в живота. Всички от нас фантазират, само че за разнообразни неща. Но мъжете или дамите са по-добри в това? Нека проверим.
Медицинска сестра, учителка и непокорен възпитаник, супергерои, порно звезди, обичаната певица, съседката/съседа от втория етаж, красивият продавач в магазина. Това са част от персонажите, към които се въртят фантазиите на хората. При мнозина те може да са доста по-често, в сравнение с при други.
Според изследване на доктор Джъстин Лехмилър, представено от „ Men'sHealth “, мъжете са склонни да фантазират повече за някогашните си, в сравнение с дамите. Той наблюдава половите мечти на над 4 000 американци на възраст сред 18 и 87 години и ги разказва по-подробно в своята книга „ Tell Me What You Want “. Сред тях има хетеросексуални мъже и дами, гей и бисексуални мъже, както и лесбийки и бисексуални дами.
Кои са най-често срещаните мечти?
Близо 90% от участниците си признават, че са фантазирали за тяхната предходна половинка. Почти същият % от интервюираните са дали отговор, че им се е случвало да фантазират с чужд за тях човек.
Гейовете и бисексуалните мъже са по-склонни да фантазират за непознати мъже (62%), в сравнение с за непознати дами (55%).
„ В множеството случаи нашите полови мечти са свързани с някакво характерно деяние, да вземем за пример присъединяване в оргия или секс с съответен човек “, изяснява Лехмилър.
Според наблюденията на психолога, дамите повече фантазират за индивида, който харесват. Те си показват по какъв начин той не може да им устои. Голяма част от участничките не са скрили обстоятелството, че постоянно им се случва да фантазират и го намират за напълно обикновено, даже и да си имат сътрудник.
Повече мъже, без значение от половата ориентировка, фантазират за порно звезди, спрямо дамите, някои от които не са огромни почитателки на порно промишлеността. 62% от гейовете и бисексуалните мъже са показали, че са имали такива мисли. Докато при дамите 31% от гей и бисексуалните дами са показали, че са имали същата фикция.
„ Мъжете фантазират за порно звезди заради простата причина, че те гледат повече порно “, изяснява ръководителят на изследването. Разпитвайки ги за желанията им, доктор Джъстин Лехмилър открива, че в действителност мъжете не помнят имената на своите порно идолки.
Психологът е безапелационен, че фантазирането оказва помощ на връзката като я разнообразява.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР