Признаваме, че често гледаме със съмнение на рекламите за водоустойчивост

...
Признаваме, че често гледаме със съмнение на рекламите за водоустойчивост
Коментари Харесай

iPhone побърка собственика си! Изумителна случка

Признаваме, че постоянно гледаме със подозрение на рекламите за водоустойчивост на другите смарт телефони и през годините нееднократно сме чували за отказани гаранции заради намокряне на сякаш водоустойчиви телефони. Сега ще ви покажем видео на един смарт телефон, който не знаем дали е водоустойчив, само че сигурно можем да потвърдим, че е олиоустойчив, в случай че въобще съществува сходна дума.

В TikTok се появи видео, което демонстрира по какъв начин мъж изпуска своя iPhone във фритюрник с нагорещено олио, като през това време даже прави видео с него. Въпреки, че устройството остава там към 12 секунди при температура от над 150 градуса по Целзий, той продължава да работи и се нуждае единствено от малко разчистване, с цел да бъде присъединен още веднъж към графата „ като нов “.
-->
Е, не сме напълно сигурни, че смарт телефонът въобще в миналото ще бъде като нов, само че пък най-малко във видеото виждаме, че работи или най-малко такова е убеждението, което създателят ни споделя. В последна сметка, не ви предлагаме да пробвате сходни неща у дома, ресторанта или пък където и да било другаде, написа Факти.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР