призна, че футболистите на са се научили от как да

...
призна, че футболистите на са се научили от как да
Коментари Харесай

Рашфорд призна, че Моуриньо е научил играчите на Ман Юнайтед как да получават дузпи по-често

призна, че футболистите на са се научили от по какъв начин да получават повече дузпи по време на мачове. Нападателят на "Червените дяволи " добави, че той и неговите съотборници постоянно се карат за осъществяванията на наказателните удари даже и в тренировките.

В момента е постоянният реализатор на дузпите, откакто вкара седем и пропусна единствено една от началото на сезона. Рашфорд,,, и обаче също имат голове от бялата точка през последната година. Рашфорд призна, че при толкоз доста изпълнители постоянно има огромни диспути към осъществяванията на дузпите. "В тренировките е по-страшно и в сравнение с в мачовете. Караме се всеки ден ", разяснява нападателят.

Юнайтед е получил 11 дузпи във всички шампионати от началото на сезона и 22 през предишния. Рашфорд има вяра, че това е естествено развиване на офанзивите на "Червените дяволи ", тъй като те прекарват множеството време в съперниковата половина.

"Нападателите постоянно желаеме да бележим голове. Когато спринтираме с топката или дриблираме и забележим задаващ се бранител, ние не желаеме да ни събарят, тъй като имаме късмет за гол. Никой не дава топката просто по този начин. Нашето предпочитание е да вкараме, противниците желаят да ни попречат и по този начин се получават дузпите. Помня доста обстановки, в които не са ни давали явни наказателни удари ", продължи Рашфорд, представен от "Манчестър Ивнинг Нюз ".

"Под управлението на Жозе Моуриньо се случи пет или шест пъти да ме фаулират в наказателното поле и аз не падах. Той ми сподели, че в случай че не съм задоволително интелигентен и безапелационен, в никакъв случай няма да свирят нарушаване против мен. След това започнахме да получаваме дузпи. Тези неща се учат с годините ", добави той.
Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР