Призиви за подкрепа на руски военнослужещи са абсолютно недопустими. Това

...
Призиви за подкрепа на руски военнослужещи са абсолютно недопустими. Това
Коментари Харесай

МВнР: Призиви за подкрепа на руски военни са абсолютно недопустими

Призиви за поддръжка на съветски военнослужещи са безусловно неприемливи. Това е позицията на Министерство на външните работи по отношение на обява в обществените мрежи на Руското посолство, в която се приканва за дарения за бойците.

„ България припомня позицията си, че изрично осъждаме съветската експанзия против Украйна, която съставлява жестоко нарушаване на интернационалното право “, споделят от Министерство на външните работи.

„ Призиви към жители на страна членка на Европейския съюз за поддръжка на военнослужещи, участващи в тази противозаконна съветска експанзия,както и за нарушение на европейските наказания, наложени на Руската федерация, са безусловно неприемливи ", допълват от ведомството.

Външно показва още, че банкови преводи към посочените от Руското посолство сметки няма по какъв начин да бъдат осъществени, защото те са обект на ограничаващи ограничения на Европейския съюз.

Припомняме, че на страницата на съветското посланичество у нас беше споделен апел за дарения за съветски бойци и техните фамилии, наранени от войната./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР