Приятната изненада на сезона в Серия А Удинезе постигна нова

...
Приятната изненада на сезона в Серия А Удинезе постигна нова
Коментари Харесай

Удинезе излезе трети в Италия след обрат

Приятната изненада на сезона в Серия А Удинезе реализира нова победа и още веднъж след поврат, която му разреши да се изкачи на трета позиция в италианското състезание. В финален мач от 8-ия кръг Удинезе реализира триумф с 2:1 над Верона и остави домакините в зоната на изпадащите.

Победата пристигна с помощта на гола на словенския бранител Яка Бийол в 3-ата минута на добавеното време, а Верона водеше с 1:0 до почивката. Но насладата за гостите се усилва и от шестата им поредна победа, с която имат към този момент 19 точки и изостават единствено на 1 от водачите Наполи и Аталанта.

Бийол вкара победния гол с глава след центриране на Лазар Самарджич, тъкмо когато и двата тима като че ли бяха удовлетворени на равенството. Иначе Верона откри резултата в 23-ата минута с помощта на мощно воле на 20-годишния шотландски ляв бек Джош Дойг, който пристигна това лято от Хибърниън. 

През второто полувреме на терена се появи снажния нападател Бето, нормално титуляр за Фриуланите, и се възползва от остроумен пас на Жерард Делофеу, изравнявайки резултата. За испанския полузащитник това е шеста асистенция от началото на сезона, а за Бето попадението е под номер 5 в осем мача.

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР