Приятелят на олимпийската медалистка от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина

...
Приятелят на олимпийската медалистка от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина
Коментари Харесай

Шокиращо! Нецензурни видеа пусна гаджето на художествената гимнастичка Цветелина Найденова!

Приятелят на олимпийската медалистка от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Найденова – Марсел Величков шокира с нецензурни видеа, съобщи HotAerena.

Marso, както е псевдонимът на рапъра е най-скандалният реализатор в момента и видеата му провокираха редица мнения на от дълго време привикналата на скандални клипове аудитория. Найденова и Марсел имат връзка от много време и в медийното пространство не един и два пъти се е говорило за неодобрението от страна на Илияна Раева, която считала, че неприятното момче скапва имиджа на “златното момиче”. Найденова, обаче харесвала такива мъже и даже думите на Илияна не я спрели.

Марсел е рапър от години, само че последните му клипове “Знаеш името ми” и “Искаш” провокираха голям интерес. Рапърът дотам опипва и танцува с момиче, че секссцените снимани по-късно съгласно доста фенове изобщо не са актьорска игра. Величков не се тормозил от нищо и осведомени настояват, че не би се свенил да снима клип по време на секс. Именно този факт шокира феновете.

Другият клип на Марсо – “Искаш” е в дует със скандална рапърка с провокативният псевдоним – Котенцето. Рапърката танцува рисково близка с Марсел в клипа и даже ближе мляко от купичка съвсем като котка.

Интерес факт е, че преди месеци в медиите изтече информация за дует сред Марсо и златната Цвети, като даже се счита, че тя е трябвало да взе участие в скандалната ария “Искаш”, само че Илияна спряла Найденова от скандалната изява. Раева считала, че сходна изява не отива на имиджа на сполучливата спортистка.

А дали в действителност думите на Илияна са повода или персоналните проблеми сред влюбените, които напоследък все по-често се твърди, че са пред разлъка, скоро ще разберем.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР