Приятелите й обожавали новото й гадже МартинEмануела за пореден път

...
Приятелите й обожавали новото й гадже МартинEмануела за пореден път
Коментари Харесай

Емануела пак оплю Димитър Динев

Приятелите й обожавали новото й гадже Мартин


Eмануела за следващ път обществено оплю милионерския правоприемник Димитър Динев младши, който е татко на второто й дете. Фолк певицата описа пикантни детайлности за някогашната си половинка, с който по думите й са в извънредно обтегнати връзки и изпитват нетърпимост един към различен.

“Те там в тяхното семейство обичат разорани ниви, новата му е “заслужила майсторка на спорта… ”, разказа обстановката към Динев Емануела в “На кафе ”. “В тяхното семейство порядъчни дами не се задържат. Там в случай че не минеш през Влас и не се поздравиш с най-малко 100 баджанаци, значи тази не е за теб… ”, разяснява с усмивка изпълнителката на “Нотариално удостоверен ”.

Известната с многото си връзки с известни мъже певица се похвали, че този път е намерила същинската обич в лицето на предприемача Мартин Николов-Елвиса.

Емануела описа, че той няма нищо общо с предходните мъже в живота й, изтъквайки положителното му образование и фамилна среда.

Елвиса бил единственият, който не се е опитал да я отдели от приятелите й, в противен случай, сприятелил се доста с всички тях и постоянно се събират на вечери.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР