Приятелите на къмпинга могат да очакват изложението с нетърпение. В салона

...
Приятелите на къмпинга могат да очакват
изложението с нетърпение. В салона
Коментари Харесай

Караван салонът в Дюселдорф - Citroen показва възможности за отдих

Приятелите на къмпинга могат да очакват изложението с неспокойствие. В салона на Караваните в изложбения център в Дюселдорф Citroen ще покаже превозни средства за отдих от 30 август до 8 септември 2019 година Много забавен е Citroen Jumper Biker Solution Multi, съгласуван с потребностите на феновете и експертите на мотоциклети.

След като Citroen за първи път представи варианта "Classic " предходната година в салона на Каравана, в този момент "Multi " предлага специфична функционалност - електрическа лебедка с дистанционно управление и променливи рампи. Така микробусът предлага място за два мотоциклета, воден джет или инвалидна количка.

Транспортерът е създаден в сътрудничество с специалистите по преустройства от Flexebu, базира се на Jumper във версията L3H2 и също по този начин осигурява място за защитно облекло, каски и друг багаж. Да не забравим и важното допълнение за четирите кревати на борда. Jumper Biker Solution Multi може да се поръча в Германия от 51 100 Евро с Данък добавена стойност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР