Приятелите на Джак Никълсън са сериозно разтревожени за него заради

...
Приятелите на Джак Никълсън са сериозно разтревожени за него заради
Коментари Харесай

Джак Никълсън гасне в самота


Приятелите на Джак Никълсън са съществено разтревожени за него поради отшелническия метод на живот, който води в последно време.

 

85-годишният артист даде ясно да се разбере, че домът му е неговата цитадела. Хората обаче желаят той просто да излезе от там и да опише по какъв начин е, или в краен случай да даде да се разбере, че с него всичко е наред.

 



Преобладаващата част от времето си звездата прекарва в първокласното си имение на „ Мълхоланд Драйв “ и съвсем не се появява обществено. Той не е бил виждан на открито повече от година. Общува с избрани родственици, измежду които е и синът му Рей, въпреки и рядко – най-малкият от шестте му приети деца.

 

Това е и повода, заради която околните му са обезпокоени, че може да си отиде от този живот като приятеля му Марлон Брандо. Сякаш Джак към този момент не желае да се сблъсква с действителността и това е в действителност тъжно, разясняват осведомени. Според мълвата, появила се през предходната година, звездата страда от деменция, която напредва извънредно бързо и той към този момент даже не помни кой е.

 

Макар физически холивудската звезда да е добре, наподобява мозъкът му е изветрял. Всички са безапелационни, че е извънредно тъжно да видиш артист от неговия сан да си отива по този метод. Припомняме, че той има 12 номинации за „ Оскар “ и получава премията 3 пъти.

През 2018 година негов сътрудник разкри, че се е отдръпнал от киното, защото проблемите с паметта не му разрешавали да помни репликите си.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР