Приятели от Демократи за силна България!Има моменти, в които бъдещето

...
Приятели от Демократи за силна България!Има моменти, в които бъдещето
Коментари Харесай

СДС към ДСБ: Бъдещето ни застига по-бързо и по-силно от миналото!

Приятели от Демократи за мощна България!
Има моменти, в които бъдещето ни застига по-бързо и по-силно от предишното!

Сега е един подобен значим миг за България.

Неслучайно се обръщаме към Вас, редовите членове и симпатизанти на ДСБ, тъй като знаем, че Ви е мъчно да преглътнете съдействие с Българска социалистическа партия, Мая Манолова и други леви, прокремълски обединения.

С Вас ние бяхме едно цяло и дружно тръгнахме по дългия и сложен път на смяната.

Заедно вярвахме, че сме победили с малко, само че вечно, и сме изтръгнали България от хватката на комунизма

Заедно отвоювахме България от опитите на комунистите, трансформирали се в социалисти, да я задържат в орбитата на Москва.

Заедно поставихме страната на европейския път.

Заедно понесохме всички удари и обвинявания върху Съюз на демократичните сили и мощната офанзива, проведена от някогашните репресивни служби, внедрени в обществено-политическия ни живот.

Заедно вървяхме към втори, сполучлив мандат на държавното управление на ОДС, само че бяхме изиграни от същите тези служби, които не желаеха България да бъде същински демократична европейска страна.

Заедно осъзнахме, че разделянето и опълчването ни вършат не по-силни, а по-слаби.

Това беше нашето славно и изстрадано минало! Но в този момент бъдещето бяга против нас и би трябвало да бъдем мощни и мъдри, с цел да го посрещнем почтено!

Това бъдеще се пробват да го пишат още веднъж тези, които ни разделиха, с цел да спрат демократичния път на България. Едни и същи кукловоди и техните прислужници!

Същността им е до болежка позната, от вътрешната страна – червени, извън – демократи!

Те неслучайно се крият зад жителите! Не инцидентно основават едно ново Отечествен фронт, с цел да овладеят чистата сила на почтените хора, изразяващи своето предпочитание за смяна!

За нас достойното държание на десните партии е да се опълчват на опитите на алените да овладеят още веднъж властта.

Ние не трябва да им оказваме помощ, а да им попречим! Защото това, което носят със себе си не е това, за което хората излязоха през лятото на площадите! Те се готвят за последна борба против европейското ни бъдеще, с цел да изпълнят волята на техните кремълски настойници. Истинските десни хора нямат място при тях!

Затова, другари от ДСБ, се обръщаме към Вас. Когато застанете пред урните, си спомнете какъв брой беди донесе на България левицата - наследничка на Българска комунистическа партия! Помислете дали можете да дадете гласа си за хора, които поддържаха Мая Манолова на локалните избори в София и се сговориха с Българска социалистическа партия за избор на районни кметове. Които обявиха, че са подготвени да се прегърнат със столетницата и в новия парламент. Не е ли това изменничество към всичко, за което работиха сините държавни управления на Филип Димитров и Иван Костов и нашият Президент Петър Стоянов?

Единствената десница, която ще бъде сигурно в идващия парламент, е обединението ГЕРБ-СДС. Само ние можем да подсигуряваме, че ще спрем Българска социалистическа партия от похода й към властта. Затова ни би трябвало всеки десен глас.

На 4 април гласувайте за същинското дясно!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР