Приятели на починалия в планината Тодор Желязков, популярен като DJ

...
Приятели на починалия в планината Тодор Желязков, популярен като DJ
Коментари Харесай

Приятели на загиналия в планината DJ Emotion: Аватара на диджеите си замина!

 Приятели на умрелия в планината Тодор Желязков, известен като DJ Emotion, споделиха в ефира на БТВ мемоари за него. 

" Ще го запомним с псевдонима, който носеше - една безкрайна страст. Много можем да приказваме за Тошко и доста ни липсва. Това е един наш брат, който не трансформира в пари фантазиите си. Както пее огромния Емил Димитров: " Ако си дал - не си живял на вятъра ". Той даваше, даваше, даваше до последния си час ", сподели Иван Чешмеджиев от " Тутурутка ".

" Приятели сме, работата беше за нас единствено наслаждение. Ще го запомня с усмивката и шегите. За мен Тошко беше повече от другар ", съобщи рапърът Дребен Джи. 

" Едно огромно сърце, което беше с нас в доста моменти. Тошко беше наш DJ, наричахме го DJ Орфей, тъй като беше факир, един огромен музикант на пулта. Хиляди километри и доста мемоари, турнета в Европа и Щатите имаме с него. Той си е с прякора. Той си беше една страст. Последните няколко години се обърна към планината, постоянно правеше походи и караше сноуборд. Предположения по какъв начин се е стигнало до съдбовния край не можем да кажем, нямаме информация към момента. Факт е, че един човек към този момент го няма - един експерт, татко и другар най-много ", сподели Милен Минков от " Тутурутка ".

" Преди пет дни се чухме, сподели, че отпътува, че ще се събират. Щеше при нас да пуска на Нова година, само че заведенията не работят. Аватара на диджеите си отпътува. Човек като си замине стартират повече да го правят оценка. Голям другар, ненапълно сме и рода от страна на жена ми. Викахме си " братчед ". Голямо сърце. Като ти каже " добър ден ", може да те държи два часа. Вчера научих, че нямало хеликоптери. Дали са могли да го спасят, дали не, какво е станало в тази галимация, само че... рекламираш толкоз туризъм, толкоз ски курорти, писти, лифтове, а да нямаш някакъв избавителен хеликоптер. Това не мога да го схвана. Аз познавам най-малко трима индивида, които имат хеликоптери. Като нямаш, звънни на комшията. На турците да звъннат ще дойдат за 20 минути, гърците - за 15 минути ще дойдат. Не споделям, че ще могат да го спасят, само че въпреки всичко... ", разяснява Венци Куцаров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР