Приятели на 25-годишната Валентина Андреева от Айтос са започнали мащабна

...
Приятели на 25-годишната Валентина Андреева от Айтос са започнали мащабна
Коментари Харесай

Къде е красивата Валя? Каза на майка си, че отива при приятелка, но вече година няма и следа от нея (СНИМКА)

Приятели на 25-годишната Валентина Андреева от Айтос са почнали огромна издирвателна акция, целяща да даде отговор на въпрос, заложен преди близо година: Къде е Валя? Тя е изчезнала на 5 октомври предходната година, като последното, което споделила на майка си било, че отива на посетители у най-хубавата си другарка – Адриана. Само че се оказва, че тя даже не е стъпила в дома й, написа " Флагман ".

„ Моля ви, в случай че някой я е виждал, да се обади в полицията или на нас. Вече не знаем към кого да се обърнем. От полицията ни отрязаха – споделиха, че Валя била пълнолетна и нямало какво да създадат. Обясниха ни, че по някакви вълшебен способи са съумели да издирят новия й телефонен номер, свързали се били с нея и тя им обяснила, че не желае да вижда старите си другари, майка си, фамилията си и даже сина си – 2-годишният Николай. Познавам доста добре Валя – не би направила сходно нещо!”, споделя Адриана Тотева, която е пуснала публикация за търсене в една от най-големите такива групи в обществените мрежи.

Валентина е в неопределеност от 10 месеца и никой не е чувал нищо за нея. Близките й и са извънредно смутени и не могат да си показват, че тя може да избяга по подобен метод.

Вслучай че сте я видели, апелирам, позвънете в полицията!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР