Привличането в една двойка със сигурност зависи от много фактори,

...
Привличането в една двойка със сигурност зависи от много фактори,
Коментари Харесай

Страст, привличане, романтика: Кого подлудяваш според зодията си?

Привличането в една двойка сигурно зависи от доста фактори, а огромна част от тях са и субективни. В астрологията обаче има закономерности, които просто няма по какъв начин да бъдат подминати и те има какво да ни кажат по тематиката. Коя е зодията, която притегляте най-вече? 

Овен

Това еднопосочно са представителите на зодия Скорпион. Може характерите ви да са много разнообразни, само че при вас важи правилото, че противоположностите се притеглят. Освен това у вас има толкоз пристрастеност и усеща, че един Скорпион просто няма по какъв начин да ви устои.

Телец

Представителите на зодия Лъв са луди по вас. Вие сте смели, горди, със самочувствие. Химията сред вас е мощна, а преживяванията са мощни!

Близнаци

За представителите на зодия Риби вие сте същински магнит. Това привличане е необяснимо, само че бъдете сигурни, че застане ли Риби против вас, и без да знае зодията ви, ще я заподозре.

Рак

Вие притегляте извънредно доста представителите на зодия Риби. Просто се допълвате по съвършен метод. Имате сходни разбирания за живота, съвсем едни и същи полезности и морални убеждения.

Лъв

Вие знаете, представителите на зодия Дева са луди по вас. Става въпрос за привличане от най-вече полов вид.

Дева

Представителите на зодия Везни имат нещо особено в връзките с вас. Намират ви за буйни, положителни и зареждащи хора.

Везни

При вас важи правилото за противоположностите, които се притеглят. Е, това важи и за представителите на зодия Козирог. Те ви желаят толкоз мощно и огнено, че мъчно би могло да бъде разбрано.

Скорпион

Представителите на зодия Близнаци са луди по вас. Привличате ги по толкоз разнообразни способи. Характер, осанка, държание...

Стрелец

Представителите на зодия Скорпион се усещат най-добре във вашата компания. Привличате ги със своята мистичност, само че най-много с концепцията, че сте правилни на изборите си.

Козирог

Вашите хора са представителите на зодия Стрелец. Харесват ви поради свободния дух, любовта им към приключенията и секси излъчването.

Водолей

Вие сте самостоятелни и по тази причина притегляте представителите на зодия Телец. Те обичат да се забавляват, вие също, знаете по какъв начин да намерите пътя един към различен.

Риби

Вашият темперамент може да разтопи всеки, само че изключително впечатлени са представителите на зодия Овен. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР