Приветствайте март – най-женският месец от цялата година. Характерът му

...
Приветствайте март – най-женският месец от цялата година. Характерът му
Коментари Харесай

Новости и must-have продукти за най-женския месец

Приветствайте март – най-женският месец от цялата година. Характерът му е изменчив като на дамите – от време на време може да бъде безоблачен, от време на време дъждовен, даже и снежен. Но, знаете ли какво е най-хубавото? Природата се пробужда, по този начин както желанието ни да се усмихваме повече, да изхвърлим всичко остаряло от дрешника и тоалетката си, с цел да оставим място за топли слъчеви лъчи и нови придобивки.

Ето и нашите хрумвания за предпролетен шопинг, които да ви ухилен и още по-хубаво - няма да натежат на фамилния бюджет. Настанете се комфортно, направете си обичаната напитка, тъй като ще си приказваме за козметика.

Нашите другари – серумите.

Тези дребни помощници са най-краткият път към хубавичко и блестяща кожа. Обикновено са с доста по-лека текстура от крема и са заредени с извънредно мощни съставки. Използват се като обогатяваща стъпка в рутинната грижа за кожа, която третира избран проблем. Например – обезводнена кожа или избледнял загар. Да забележим серумите от VELNEA, които завоюваха нашите сърца.

.

 d Lilly Drogerie

Серум и искра в едно? О, да! За всички дами, които обичат да сияят – приветствайте най-новия серум от VELNEA с HOLO резултат. С него кожата е освен блестяща, а и с усъвършенствана текстура. Иновативната формула на този замайващ артикул включва нектар от синьо агаве, Earth Marine Water TM и Trehaloze, които работят в синхрон, с цел да възстановят блясъка на кожата, да основат безукорен загар и да я заредят с мощна хидратация. И освен - VELNEA Holo е в допълнение обогатен с кожен пробиотик, който спомага за свързването на водата и контролира цената на pH на кожата.

 h Lilly Drogerie

Махнете за довижданете на повяхналия загар и страничните резултати, които нечистата околна среда оказва върху кожата. Тази година ще може да се усмихнете на слънцето с кожа, коята безусловно свети и го отразява по най-зашеметяващия метод. Защо? Супер плодовете идват на помощ - антиоксидантният серум VELNEA HOLO е обогатен с три естествено богати на антиоксиданти съставки – джинджифил, acai и годжи бери. А специфичната му формулата е създадена по този начин, че да защищава кожата и от свободните радикали, като в същото време ревитализира, укрепва и усъвършенства тонуса й.

 a Lilly Drogerie

Новите балсами за устни имат толкоз сладки опаковки, че са като машина на времето! С дизайн, въодушевен от обичания касетофон, телефонът с шайба или оня сладостен и объл бус, с който героите от старите ленти обикалят страната – вие сами избирате къде да се придвижите, само че внимавайте – едва ли ще се задоволите единствено с един от тези балсами! Освен невероятната си опаковка, тези хубости имат благотворно деяние върху вашите устни - обезпечават интензивна отбрана от мраз, вятър и слънце. А млечният протеин и екстрактът от мед, хидратират и ги подхранват, оставяйки ги гладки и копринено меки. А най-хубавото е, че цената им е толкоз примамлива, че безспорно ще може да си вземете всички за персоналната сбирка.

И, тъй като, благи дами, ние знаем, че сте супер герои и постоянно поставяте щастието на фамилията си над своето лично, каним ви да се отбиете в най-любимата си. Така, с изключение на да поглезите справедливо себе си, ще може да заредите и цялото семейство с красиви и практични артикули, освен това на постоянно ниски цена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР