Привържениците на ЦСКА от организирания фенклуб Сектор Г обявиха, че

...
Привържениците на ЦСКА от организирания фенклуб Сектор Г обявиха, че
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА поискаха пълна промяна, започваща с оставката на Стойчо Стоилов

Привържениците на ЦСКА от проведения фенклуб " Сектор Г " оповестиха, че е пристигнало време за цялостна смяна в клуба. В изострен звук те упорстват тя да стартира с оставките на основния управител Стойчо Стоилов и треньора Люпко Петрович.

" Никога до момента в историята на ЦСКА обещано управление не се е употребило с подобен комфорт от страна на почитателите, само че моментът за цялостна смяна пристигна. И в случай че " керванът още веднъж продължи да си върви ", то " кучетата може и да спрат да лаят ". А нататък... кой знае ", пишат ентусиастите в обръщението си.

В него те задават въпроси, ориентирани към Стоилов и управлението на клуба. Напрежението се усили още преди два месеца след загубата с 1:3 от " Черно море " в София.

" Господин Стоилов удовлетворен ли е от постигнатите резултати за последните четири години? Защо оставаме с натрапчивото възприятие, че с всеки един от миналите треньори е бил (е) в подмолен спор, саботирайки работата му ", пишат ентусиастите.

 Феновете на ЦСКА желаеха цялостна смяна, започваща с оставката на Стойчо Стоилов
© LAP.bg

Феновете подозират, че португалците Тиаго Родригес и Рубен Пинто " не играят в избрани мачове (докато са на терена) и то не по треньорско разпореждане - нещо, за което загатна самият Люпко Петрович в изявлението си след мача под Аязмото (загубата с 1:2 от " Берое " ) ". " Господин Стоилов, по какъв начин все треньорите или играчите са отговорни, а не потърсихте казуса веднъж в себе си ".

Според " Сектор Г " в клуба има " проведения безпорядък, който царува на управническо и структурално равнище ". Те задават и въпроса кой носи виновността за неприятните кадрови решения и повсеместния хаос в клуба за последните четири сезона. " Докога БФС, УЕФА и ФИФА, само че не и виновните фактори в ЦСКА, ще са отговорни за неуспехите ни на клубно равнище? Защото всичко друго с изключение на битката за купа и Европа в обединената армейска общественост се смята за неуспех, в случай че към момента някой не го е схванал. "

Привържениците добавя, че за тях времето на Петрович и Стоилов на " Армията " е изтекло.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР