Привържениците на Славия от Национален фенклуб на слависта призоваха за

...
Привържениците на Славия от Национален фенклуб на слависта призоваха за
Коментари Харесай

Феновете на Славия с призив: Дайте чист въздух на футбола

Привържениците на Славия от " Национален фенклуб на слависта " приканиха за наново отваряне на стадионите за почитатели и допускане на фенове по време на баража за Европа против Ботев (Пловдив) в неделя.

По-рано денем управлението на Ботев (Пловдив) прикани да бъде позволена аудитория на стадиона в квартал " Овча Купел ", а съгласно почитателите на Славия сходен ход е логически в случай, че бяха отворени нощните заведения и нощните питейни заведения.

" Дайте чист въздух на футбола!

След поредност от спорни решения, мнения и заповеди българският футбол необичайно се оказа измежду най-опасните за заразяване места в страната. Разбрахме с изненада, че нощните заведения и нощните питейни заведения били надалеч по-малко рискови места за среща с KOVID-19 от трибуните на стадиона.

Съзнаваме, че ограниченията против разпространяването на вируса би трябвало да са съответни на моментното положение на обществото - здравното и икономическото. Ще прибавим - и на прочувственото положение, чийто баланс за привржениците на спорта няма по какъв начин да не зависи от съществуването на безредици и адрeналин при посещаване на мачове на обичания тим.

Цялата българска футболна, а и спортна общност, още веднъж мечтае за свободни тренировки и мачове навън със фенове. Получи ги единствено за малко. Защото завесата на възбраната отново беше спусната. Без значение, че тъкмо чистият въздух на стадионите няма по какъв начин да не ги трансформира измежду най-безопасните места при съблюдаване на предписанията за разстояние и отбрана.

В края на шампионата, донесло непостиган от 23 години триумф за обичания ни тим " Славия " и на прага на решителния бараж за класиране в европейските шампионати против " Ботев ", молим вратите на стадионите още веднъж да бъдат отворени. При строго спазване за възможни нарушавания на наредбите. Защото от практиката в последния месец се видя и разбра разпоредбите не се ползват единствено от почитателите на избрани тимове, само че от изпразнените трибуни страдат всичките. Сигурни сме, че апелът ни ще бъде подсилен от всички тимове, на които предстоят баражи.

Дайте чист въздух на футбола и ентусиастите!

Национален фенклуб на слависта ". efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  Славия 3:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР