Привържениците на Нефтохимик излязоха с позиция след уволнението на треньора

...
Привържениците на Нефтохимик излязоха с позиция след уволнението на треньора
Коментари Харесай

Фенове на наш футболен клуб скочиха на ръководството заради уволнение на треньор

Привържениците на Нефтохимик излязоха с позиция след уволнението на треньора Людмил Киров нощес след загубата с 2:3 от Созопол.

Ето какво написаха почитателите на страницата Ultra Nafta:

" През годините се нагледахме и наслушахме на всевъзможни простотии, сътворени от притежатели на Нефтохимик и " радетели " за бъдещето на клуба! Всякакви знайни и незнайни герои се изреждаха да се надпреварват, по какъв начин " би трябвало да се прави футбол "! През тези години, в доста малко моменти ние почитателите сме усещали тръпката от изживения миг на трибуната! Сега е тъкмо подобен миг! Момент в който виждаме, че Нефтохимик надскача своите благоприятни условия и е на крачка от спасението във Втора Лига единствено и само поради работата на Людмил Киров и раздаването на футболистите!

И БАМ, още веднъж неповторим ход! След 4 победи и две загуби, единствено два мача преди края на шампионата той е освободен! Дами и господа ръководещи! Спрете най-сетне с несъответстващите управнически решения! Ние не се интересуваме от " връзките " сред Анелия, Манол, Венци, Драган, Петкан или Маугли! Ние се интересуваме единствено и само от това, което треньорът и момчетата ни дават на терена! Победи, мъжка игра, борба! ФУТБОЛ! Това ни накара още веднъж да приказваме за футбол а не за интриги! Г-н Киров, ние твърдо заставаме зад вас и вашите решения! Вие сте треньорът за Нефтохимик! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР