Притеснителна случка разказа жена в социалната мрежа. Соня Попова твърди,

...
Притеснителна случка разказа жена в социалната мрежа. Соня Попова твърди,
Коментари Харесай

Невиждана жестокост към деца с увреждания потресе България: Известен шофьор ги рита и…

Притеснителна преживелица описа жена в обществената мрежа. Соня Попова твърди, че през вчерашния ден е станала очевидец на грозно отношение на водач, по отношение на деца с увреждания в Асеновград. Тя е била в колата си, когато вижда държанието на мъжа. Той си разрешил да избута мощно дете в инвалидна количка, а друго е ритнал.
Жената излязла от возилото си, с цел да се намеси. Соня е подала сигнал формалната форма за сигнали на община Асеновград.
Ето и нейния роман:
„ Здравейте! Не съм от Асеновград, само че желаех да вляза в групата с цел да изразя възмущението си от случката на която през днешния ден станах очевидец.
Днес по обяд паркирах зад болничното заведение наоколо до детския център за деца с увреждания. Още не бях излязла от колата, когато пред мен паркира бус на центъра, водачът слезе отвори вратите на буса и дечицата започнаха да слизат. Свали едно детенце в инвалидна количка и с един размах го ускори към двора. Последното детенце-нисичко и очевидно със синдром на Даун се опита да помогне на водача да затвори вратата на буса, само че очевидно не му се отдаваше. Тогава водачът подвигна крайник и свирепо изрита момченцето. Надух клаксона, с цел да го спра да продължи действието си, слязох от колата и го попитах за какво го рита. Той се озъби и попита: „ Ти видя ли, че го ритвам? “. Отговорих му, че видях, той още веднъж попита дали съм видяла и тогава заедно, в хор се обадиха почтените душички, които беше разтоварил и в един глас споделиха: „ Ритна го “.
Съжалявам, че не реагирах в точния момент и не снимах водачът, само че от служителка на центъра, която беше там разбрах, че ще има още един курс. Междувременно се свързах с директорката на центъра, която отсъстваше и която разясни, че техният водач отсъства сега и това е водач на общината. Друга служителка сподели, че този водач е прочут с арогантното си и груба отношение към децата. Знаела, че е някогашен служител на реда. Изчаках вторият курс на буса и го снимах, само че този път водачът не слезе. РВ 2142НС
Бива ли по този начин, запитвам. Та тези деца така и така са осъдени от ориста. Да биеш малко дете, което не може да се отбрани.
Оставям на Вас да прецените и на Бог да реши какво заслужава този човек!
Описала съм случая в формалната форма за сигнали на община Асеновград. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР