Притесненията около сезонния грип и коронавируса се усилват. Здравните власти

...
Притесненията около сезонния грип и коронавируса се усилват. Здравните власти
Коментари Харесай

Пет начина как да не се избием взаимно в дома по време на карантината

Притесненията към сезонния грип и ковид се усилват. Здравните управляващи предизвикват при опция да работим от у дома и да ограничим обществените си контакти, написа Флагман бг.

Първата ни мисъл беше: "О, прелестно, имаме повече време за обичаните си хора! "

След това свалихме розовите очила и в съзнанието ни се прокрадна: "О, не! Как да оцелеем под един покрив със фамилията си, без да се избием?! "

Да работите от у дома дружно с колегата си има доста позитивни страни, само че дружно с това носи редица битови провокации. При нехайство и неглижиране на проблемите това може да направи пребиваването ви в една стая същинско тестване!

Вижте по какъв начин да осигурите продуктивна и спокойна конюнктура у дома. За да извършите отдалечения си работен ден още по-продуктивен, а връзката ви - все по този начин хармонична и окриляваща:

1. Поставете си граници.

Не премълчвайте, че нещо смущава концентрацията ви, тъй като рано или късно ще го изразите под формата на пасивна експанзия. Понякога "Може ли да си сложиш слушалки? " е повече от задоволително, с цел да възвърне спокойствието в дома ви.

2. Осигурете си персонално пространство.

Разпределете си пространството в дома и направете спонтанни домашни офиси. Например ти можеш да работиш в кухнята, а той - в хола. В случай, че нямате задоволително стаи разполагаем, дано всеки от вас избере свое "ъгълче ", в което да провежда всички нужни движимости.

3. Изгответе си график.

Наложете си прецизно работно време, обедна отмора и час за вечеря. Това ще ви помогне да синхронизирате графиците си и да се преценявате със отговорностите на колегата.

4. Запазете романтиката.

Не забравяйте за тези дребни благи жестове, които провокират усмивката ви и зареждат с позитивна сила. Това, че сте непрекъснато дружно под един покрив, не значи, че не можете да планирате обичайна си среща след работа.

Разликата е, че вместо в шумно заведение в центъра на града сте на дивана пред тв приемника. И в това няма нищо неприятно!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР