Притежателите на телефоните moto z3 play от Motorola вече получават

...
Притежателите на телефоните moto z3 play от Motorola вече получават
Коментари Харесай

Обновлението на Moto Camera 2 носи нови екстри за всички motorola смартфони

Притежателите на телефоните moto z3 play от Motorola към този момент получават най-новото обновяване на приложението Moto Camera 2. То носи редица нови завладяващи благоприятни условия и екстри.
Потребителите получават опция за избор сред благосъстояние от филтри в действително време, измежду които сепия, черно-бял и доста други
Вече има и функционалност за равнене на фрагмента, с който интерфейсът оказва помощ да нямате “криви ” фотоси. Към това се прибавят модернизиран ръчен режим, хистограма и премерване на цветната температура в келвини.

Хистограмата е извънредно потребен, само че не добре прочут и заради това постоянно подценяван инструмент в цифровата снимка. Тя съставлява графика, която демонстрира разпределението на тоновете в изображението. По хоризонталната ос се изобразява скалата на яркостите на тоновете от бялото до черното, а на отвесната ос са броя на пикселите с избрана бляскавост. Хистограмата разрешава тъкмо да се дефинира експонацията – равнището на осветеност на фрагмента.
moto z3 и moto z3 play към този момент разполагат с AR стикери, които дават опция за прекачване на виртуални обекти и облици в настройки за “реалния ” свят
Функцията работи през приложението Гугъл Lens, което е вградено непосредствено в софтуера на камерата. Очаква се до няколко седмици стикерите да доближат и до moto g6 plus и moto g7 plus.


С обновлението са изчистени някои бъгове, а продуктивността е усъвършенствана.
След предходната актуализация на Moto Camera 2 през декември 2018 година моделите на Motorola могат да употребяват портретния режим и функционалността Spot Color ( “Цветен акцент ”) на предната камера, както и да прибавят воден знак към фотосите. Етикетът се появява в ъгъла на фрагментите с текст “заснето с moto (име на модела) ”, името на потребителя и логото на Motorola.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР