Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите

...
Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите
Коментари Харесай

Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата

Притежателите на Kaufland Card към този момент употребяват отстъпки и отвън хипермаркетите на веригата. От началото на тази седмица всеки клиент с дейна Kaufland Card може да се възползва от разнородни промоционални предложения освен за артикули в хипермаркетите на веригата, само че и за други продукти и услуги, предлагани от сътрудниците на най-големия ритейлър у нас.

„ Благодарение на Kaufland Card всички наши клиенти ще могат да се възползват от най-различни услуги и артикули отвън нашата верига, като водещото ни при избора е качеството, разнообразнието и добавената стойност, която те ще получат. Браншовете и сътрудниците избрахме въз основата на изследване по отношение на желанията и упованията на българските консуматори “, разяснява Ялчин Джем, търговски шеф и член на борда на Kaufland България.

Сред фирмите, от чиито предложения могат да се възползват клиентите на Kaufland, са аптеки SOpharmacy, оптики Grand & Joy Optics, бензиностанции Shell, мобилният оператор A1, веригата от заведения за готвени ястия RepEat, застрахователната компания SDI, както и автобусният транспортьор за вътрешни и интернационалните транспорти Union Ivkoni.

Пълния лист с купони за настоящи партньорски оферти, както и подробните условия за използването им, потребителите с цифрова Kaufland Card могат да открият в секция „ Нашите сътрудници “ в мобилното приложение на Kaufland. Хората с физическа карта могат да видят тези оферти в своя Kaufland Card профил на или на потребителските терминали на място в хипермакетите на веригата. За всички отстъпки клиентите на Kaufland ще научават и посредством регулярни електронни бюлетини.

За потребление на отстъпките при множеството сътрудници на Kaufland e задоволително единствено да се показа картата - физическа или цифрова. Изключение вършат партньорските предложения на Shell и А1. За тях е належащо да се последват спомагателни указания, които могат да бъдат открити на или в самия партньорски ваучър в мобилното приложение.

От старта на лоялната стратегия през май до момента, Kaufland Card провокира извънреден потребителски интерес, като единствено за месец записаните консуматори в България надвишиха 1 млн. Използването на Kaufland Card при всяко извършване на покупки, дава на клиентите разнородни преимущества: седмични предложения, точки за преданост, лични купони и игри с награди, а към този момент и отстъпки за услуги и артикули отвън хипермаркетите на веригата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР