Пристъпът на биткойн турбуленция, причинена от съдебните дела на Комисията

...
Пристъпът на биткойн турбуленция, причинена от съдебните дела на Комисията
Коментари Харесай

Какво предстои за биткойна?

Пристъпът на биткойн турбуленция, породена от правосъдните каузи на Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати против основни крипто тържища, може да е предходник на краткосрочни облаги в токена, в случай че историята е някакъв ориентир, написа " Блумбърг ".
Прочетете още
Най-големият цифров актив потъна с повече от 5% в понеделник, преди да се възвърне с над 5% във вторник, защото вложителите усвоиха дейностите на организацията първо против Binance Holdings Ltd. и по-късно Coinbase Global Inc.

Подобни поредни придвижвания на люлка от минимум 5% се случиха пет пъти през последните две години и предвещаваха приблизително нанагорнище от близо 11% през идващите 30 дни, съгласно данни, събрани от " Блумбърг ".

„ Въпреки вълната от отрицателни вести, пазарът сподели невероятна резистентност “, сподели Каролин Маурон, съосновател на доставчика на ликвидност на деривати за цифрови активи OrBit Markets. „ Въпреки това, всички евентуални облаги в близко бъдеще може да са лимитирани, до момента в който е по-голяма изясненост в регулаторния пейзаж в Съединени американски щати. “

SEC във вторник разшири огромните си репресии против крипто, като упрекна Coinbase в осъществяване на противозаконен продан. Ден преди този момент организацията твърди, че има редица нарушавания в правосъдно дело против съперника на Coinbase Binance.

Ходовете идват на фона на понижената ликвидност на пазарите на цифрови активи и продължаващия песимизъм по отношение на бъдещето на криптовалутата след дълбокия провал от предходната година и разтърсвания като банкрута на борсата FTX.

„ Инвеститорите наблюдават от близко приключването от огромни тържища, страхувайки се от обстановка, сходна на неотдавнашното напън на банките на FTX “, сподели Маурон.

Нетният произлязъл поток от Binance понижа до 449 милиона $ във вторник от 702 милиона $ в понеделник – последният е най-високият от февруари, съгласно таблото за ръководство на Dune Analytics от емитента на борсово търгувани артикули 21Shares AG.

Биткойнът спадна с по-малко от 1% до 26 800 $ към 9:17 сутринта в сряда в Лондон. Вторият Ether беше постоянен. Биткойнът добави към 62% тази година, отчасти възкръсване след крипто срутва през 2022 година

Някои от монетите, считани за нерегистрирани скъпи бумаги в последните правосъдни каузи против SEC, се бориха в сряда. Списъкът включва BNB, стейбълкойн BUSD, ADA на Cardano, SOL на Solana, MATIC на Polygon, FIL на Filecoin, ALGO на Algorand, NEAR и ICP на Dfinity. Председателят на SEC Гари Генслър сподели, че биткойн, за разлика от това, не е обзет от разпоредбите за скъпи бумаги на организацията. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР