Присламчилият се напоследък към Корнелия Нинова Момчил Неков, известен като

...
Присламчилият се напоследък към Корнелия Нинова Момчил Неков, известен като
Коментари Харесай

Земеделски зам.-министър: Трябва максимално да прилагаме нелоялните търговски практики

Присламчилият се в последно време към Корнелия Нинова Момчил Неков, прочут като „ грешката 15/15”, прикани да прилагаме нелоялните търговски практики по време на спор по отношение на Селското стопанство след 2023 година Това оповестиха за "Скандал " участници в събитие, което беше проведено от Европарламента в България и на което се разиска значимата тематика за бъдещето на селското стопанство. Земеделският министър - някогашен СИК-аджия очевидно е решил да не почете персонално събитието и изпрати собствен заместител, само че изборът това да бъде „ 15/15” очевидно не е сполучлив.

Поведението на Неков по време на събитието, което се излъчвало онлайн, е повече от показателно. Човекът упорито стои в поза „ разкрачени крака” (виж. снимка), макар положителния образец, който демонстрират другите участници. Неков постоянно гледа телефона си, като че ли не се интересува от тематиката, само че най-вероятно е разчитал на телефонни суфльори. Пред него има някакви купчини с хартии, от които младежът чете, даже когато се допуска, че като зам.-министър би трябвало да знае нещо. Явно толкоз познава тематиките, по които са го поканили да приказва.
Водещият задава въпроси, с които положителната процедура подсказва, че събеседникът най-вероятно е осведомен, само че поставеният на работа като премия за честност Неков, или не ги схваща, или не си е научил отговорите или просто не схваща от тематиките, макар напъните да употребява някой различен секторен термин. Направи гръмко изявление, че той пет години се занимавал с тези въпроси (земеделие), само че истината е, че с никаква интензивност по тематиката не беше запомнен, не е блестял и по време на аграрни тематики, споделят негови съпартийци.
Шедьоври от сорта „ задоволително информация дадох, не съм енциклопедия”, които Неков не пести по време на събитието, единствено затвържадават мненията за неговите благоприятни условия и умения. Въплъщение на деградацията в българското висше обучение е, че този човек е станал лекар по политология, само че няма обикновени умения за присъединяване в умна полемика. Задълбочени знания по тематиката, е очевидно, че не могат да се чакат.
Дано земеделският министър си извади поука и не разрешава неподготвени свои заместници, както с 15/15, да излагат по този начин институцията и министерството. Защото и браншът към този момент стартира да реагира на неналичието на експертиза и подготвеност и наниза от празни обещания на управлението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР