Присила Пресли ще бъде запомнена завинаги като младото момиче, откраднало

...
Присила Пресли ще бъде запомнена завинаги като младото момиче, откраднало
Коментари Харесай

Присила Пресли - жената, която открадна сърцето на Елвис

Присила Пресли ще бъде запомнена вечно като младото момиче, откраднало сърцето на Краля на рокендрола. Когато светът научава за романса й с Елвис, животът й в никакъв случай повече не е същият. Всички погледи се обръщат към нея, тя става същинска икона, момиче от кориците и една от най-желаните дами на своето потомство. Връзката им е надалеч оттатък общоприетото и напълно не се получава като с магическа пръчка с трепкаща звезда на върха. Любовта сред двамата е колкото мощна, толкоз и разрушителна и Присила пази сладко-горчивия усет от преживяваното и до през днешния ден.

Доказателство за това е прочувствената реакция на брачната половинка на Елвис на премиерата на на кинофестивала в Кан, където тя се разплака.
 Сезон, отвори се! 26 май 2022 | Летният туристически сезон ще бъде публично открит на 11 юни в курортен комплекс „ Златни пясъци “. Министърът...
„ Гледах кино лентата. Гледах филмовия откъс няколко пъти. Дъщеря ми и внучка ми го харесаха толкоз доста. Това ме накара да се просълзя. Преживях всеки миг от този филм. Отне ми известно време, с цел да подредя страстите си “, споделя най-близкият човек на Елвис – Присила.

Историята им напълно ясно сочи, че от време на време в любовта тъгата и щастието са толкоз близки, че са съвсем едно и също, а когато обичаш с цялото си сърце, светът олеква, а звездите наподобяват толкоз близки като че ли можеш да ги докоснеш.

От първия миг, в който Елвис видял Присила, бил сигурен, че това е обич от пръв взор. Запознава се с бъдещата си брачна половинка Присила в Германия на празненство. По това време той е на 24 години, а Присила живее в Германия, защото татко й е военачалник от военновъздушните сили.

„ Забелязах по какъв начин Елвис се пробва да притегли вниманието ми. Колкото по-малко интерес показвах, толкоз повече той се вълнуваши от мен и копнееше да пее само за мен. Не можех да допускам, че Елвис Пресли се пробва да ме впечатли”, спомня си Присила.

И прекомерно евентуално точно любовта е предиздвикала гласът му да подскача най-малко няколко тона по-високо.

Това, което сграбчва сърцето на Елвис е, че 14-годишното непознато момиче доста наподобява на майка му, която неотдавна си е отишла от този свят. Споделя на приятеля си Рекс Мансфийлд, че “тя е задоволително млада, с цел да мога да я трансформира в идеалната жена за мен.” Елвис желае още веднъж да се видят. Втората им среща приключва с целувка, която дефинитивно запечатва сантименталните им усеща и той се е уверил в нещо, в което към този момент така и така е бил сигурен - срещнал е любовта.

Заради нежната възраст на щерка им, родителите на Присила упорстват да се срещнат персонално с любовта на щерка им. Както прилича, Елвис идва облечен в униформата си. В последна сметка родителите на Присила са толкоз очаровани от Елвис, че оставят двамата да продължат да се виждат. Пресли вижда в нея нещо, което не може да открие в доста девойки на неговата възраст – впечатляваща зрялост. Двамата въпреки всичко са длъжни да крият любовта си поради възрастта на Присила, освен това - Елвис има мощни правила и изчаква преди двамата да станат мъж и жена в цялостния смисъл на думата.

„ Харесваше скромни брюнетки със сини очи. Искаше да ме моделира по отношение на отзиви и желания. Лоялността беше доста значима за него, изключително от страна на дамата “, споделя Присила

Кралят дава пръстен на кралицата си

През 1960г. Елвис напуща Германия, а Присила и фамилията ѝ остават там. Поддържат връзка от разстояние, а това е същинско тестване за влюбената двойка.Четири години по-късно, когато той е на 32, а тя на 21, те се женят. А с времето потвърждават житейската истина, че най-хубавият сътрудник в света е този, който те учи на най-значимите уроци.

С времето младото момиче от ден на ден се пробва да се впише в неговите показа за идеалната жена. Започва да носи порцеланови фасети за изящни зъби, боядисва косата си в тъмночерно, като по този метод засвидетелства любовта и цялостното си отдаване на Краля на рокендрола. Ритуалът на любовта, в който се вършат не изключително умни и извънредно съмнителни неща поради обичания.

„ Много обичах да се грижа за Елвис. Обичах да го разглезвам “, споделя тя. Положителното е, че Елвис държи на образованието й, като я увещава да приключи гимназия.

След година им се ражда дърщеричка, а с това възприятията на Елвис към Присила се трансформират. Присила стартира да си дава сметка, че е оставила живота си в ръцете на човек, който слага себе си преди всичко.

" Моят живот в действителност постоянно е бил в услуга на неговия. Важно беше той да бъде благополучен. Моите проблеми бяха второстепенни. А аз осъзнах потребността да се развъртвам. ", споделя Присила. Смалена под тежестта на упованията от брачна половинка си, Присила губи своя образ. Дори признава, че в никакъв случай не се е появявала пред брачна половинка си без грим и прическа и в никакъв случай не се е преобличала пред него: " Той искаше да вижда единствено крайния резултат ".

Присила доближава до заключението, че е живяла в брак, в който водена от юношеската си обич, стартира да гледа към света през затъмнени прозорци, които закриват съвсем напълно гледката й и стартира да й липсва най-същественото - живец.

През 1972 година Присила събира храброст и напуща Елвис и скоро двамата се развеждат. “Причината да се разведа с него, не беше тъй като не го обичах. Той беше любовта на живота ми, само че светът беше прекомерно необятен и имах потребност да го опозная. “

Докато Присила се радва на свободата да бъде себе си цъфти и най-се снабдява с надзор над личния си живот, Елвис стремително поема от пътя надолу – пристрастява се към медикаменти, отпускани по лекарско наставление, и изпитва финансови усложнения. Макар да има няколко връзки, всички те са мимолетни и не устоят на теста на времето.

След като научава, че Елвис е умрял на 16 август 1977 година, Присила е унищожена, тъй като в никакъв случай повече няма да види индивида, който й е посочил силата на първата обич и я е научил на най-ценния урок – да цени себе си. С днешна дата той се е трансформирал в спомен, който тя се бори да запази, тъй като някак не е почтено да не помни.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР