Природо-математическата гимназия в Кюстендил получи оригинална придобивка - отливка на

...
Природо-математическата гимназия в Кюстендил получи оригинална придобивка - отливка на
Коментари Харесай

Природо-математическата гимназия в Кюстендил с награда от Съда

Природо-математическата гимназия в Кюстендил получи истинска облага - отливка на Герба на страната. Училището е отличено, поради присъединяване на негови ученици в просветителна стратегия, обвързвана със правосъдната система. 104-ма ученика от гимназията са се присъединили в лекциите на магистрати от Административния съд в Кюстендил.
Учителите и учениците от гимназията показват позитивна оценка от присъединяване си в програмата, посредством която са придобили, както теоретични, по този начин и на практика знания за действието на правосъдната система. От управлението на гимназията поискали бонуса за тях в размер на 200 лв. от бюджета на правосъдната система, да е отливка на държавния Герб. Миналата година постройката им беше реновирана и санирана, трябвало да се смени и Гербът.
Председателят на административния съд в Кюстендил Иван Демиревски връчи отливката на Екатерина Паскалева, шеф на Природо-математическата гимназия. Това стана преди старта на новата образователна година, с цел да има време да се сложи и аранжира на фасадата. Миналата година премията по тази стратегия отиде при учениците от гимназията по стопанска система и мениджмънт в града. Парите за възпитаниците на учебното заведение закупили екземпляри на Конституцията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР