Припомняме този текст на сатиричния сайт Не!Новините от 1 февруари

...
Припомняме този текст на сатиричния сайт Не!Новините от 1 февруари
Коментари Харесай

Десет Не!Мерки за подобряване на въздуха в София

Припомняме този текст на сатиричния уебсайт " Не!Новините " от 1 февруари 2018 година поради непреходната му новост.

Столичната община е като благотворителна самодейност на софиянци, в която едни хора биват замеряни с пари, карани да се усещат специфични и имат самочувствие. Но за значими работи е по-добре нещата да бъдат в ръцете на същински можещите, знаещите и луксозните столичани – " Не!Новините ".

Ето ограничения за въздуха, че ни писна на конвенцията да го дъвчем това:

1. Да се издиша доста мощно. Не издишайте гладко, а с все мощ – това ще сътвори мощно течение, което ще отнесе фините прахови частици.

2. Филтри за цигари, залепени в ноздрите. Отделете си два филтъра, които да не свиете на цигари, намажете с C-200 и готово. Ще може да си ги сменяте, в случай че преодолеете болката при отлепянето.

3. В дни с висока централизация на ФПЧ моторните транспортни средства да бъдат прибирани и употребени единствено на закрито.

4. Тръбопроводи в небето на височина 1 километър ще разрешават на хора достъп до пресен въздух посредством свързването им с акваланги.

5. Пушачите с дребни имена от А до М да пушат в едните дни , а в другите дни да пушат тези с дребни имена от У до Ф. Останалите да са здрави.

6. В дните с висока централизация на ФПЧ всички живущи в домове, отопляващи се на твърдо гориво, ще бъдат настанявани в " Арена Армеец ".

7. Пълна възбрана в дните с доста замърсен въздух да се яде фасул и практикува йога в тази поредност.

8. Автомобилите с регистрации, започващи с друго с изключение на С, СА и Сухопътни войски, влизат в града единствено с побутване или с таралянкане с крайници като колата на Фред Флинтстоун.

9. Колите с регистрации, започващи със С, СА и Сухопътни войски, ще бъдат с връзвани за ауспусите големи балони, които притежателите ще би трябвало да изпускат отвън града. Нещо като акитата на домашните кучетата.

10. Пластична интервенция за свиване на ноздрите до диаметър, по-малък от този на фината прахова частичка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР