Припомняме, че заради репортерът Митко Върбанов, който преигра в свои

...
Припомняме, че заради репортерът Митко Върбанов, който преигра в свои
Коментари Харесай

Спират Господари На Ефира След Издънката С Репортера Симулант!?

Припомняме, че поради репортерът Митко Върбанов, който преигра в свои репортаж за рискови храни, потегли мълвата, че той е бил обичай, а към предаването се заформи същински скандал. Джуди Халваджиян уволни своя зависещ и пое виновността за случилото се. „ Действията му не ми оставят никакъв различен избор с изключение на да го отстраня от екипа на предаването “, безапелационен беше той. Джуди се разграничи от постъпката на репортера.

Митко Върбанов получи златен скункс за дейностите си. Екипът на „ Господари на ефира “ реши, че й Джуди би трябвало също да получи златен скункс поради гафа на репортера. „ Отговорност се поема освен за хубавите неща, а и за неприятните. Аз като продуцент съм задължен да поема отговорността “, сподели продуцентът на предаването.

Причината да се стигне дотук съгласно Халваджиян е, че той се е предоверил. „ Ами предоверих се. Може ли 12 години да работиш с един човек и да не му се довериш? “, пита продуцентът.

Спират „ Господари на ефира “? сн. ХотАрена

Дали това доверие на Джуди Халваджиян няма да му коства свалянето на „ Господари на ефира “ от ефира на малкия екран, следва да забележим.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР