Припомняме, че в напълно неадекватно състояние водачът с отнета шофьорска

...
Припомняме, че в напълно неадекватно състояние водачът с отнета шофьорска
Коментари Харесай

Скандал с жена и биполярно разстройство в дъното на екшъна във Варна вчера


Припомняме, че в изцяло несъответстващо положение лидерът с отнета шофьорска брошура мина през краката на пешеходка и потроши 8 автомобила във Варна, като се натресе и в стена на къща. 

36-годишният Радослав Д. е от село Одърци, област Добрич. Вчера мъжът тръгнал от вкъщи си, като преди този момент е имал скандал с дамата, с която живее на фамилни начела, изясни прокурор Илиева. 

" Имаме данни, че лицето страда от биполярно разстройство и е с сложена диагноза от 19-годишен. Съобщил е на околните си, че е преследван от лица свързани с мафията и единственото му избавление е било да отиде до град Варна “, изясни районния прокурор. 

След като Радослав се качил в автомобила и отпрашил към морската столица, обезпокоен от лабилното държание на сина си, неговият татко потеглил с различен автомобил след него. Във Варна обаче губи следите му в дребните улички.  

" След като влиза във Варна Радослав стартира да блъска коли, както и пешеходката, която е ударена два пъти. Вчера мъжът е бил настанен в болница, тъй като е имал доста висока температура. Изследван е и за COVID-19, пробата е негативен. Към днешна дата е назначена съдебно-психиатрична експертиза, защото това заболяване допуска, че може и да е наказателно неотговорен, само че може да е бил и в интервал, в който да носи наказателна отговорност “, сподели още през днешния ден прокурор Невена Илиева.

Докато излезе експертизата, на 36-годишния Радослав Д. ще бъде повдигнато обвиняване и ще бъде импортирано искане в Районния съд той да бъде настанен в психиатрична клиника за 30 дни.

До края на месеца ще стане ясно дали несъответстващият лидер ще застане пред съда, с цел да дава отговор за постъпките си и ще носи наказателна отговорност за стореното.

Стана ясно още, че мъжът и различен път е бил с отнета брошура, само че през 2016-та година се е явил на проверовъчен изпит в КАТ и в този момент следва да стане ясно, по какъв метод е било възобновено удостоверението за правоуправление.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР