Припомняме, че вчера късно вечерта стана ясно, че досегашният началник

...
Припомняме, че вчера късно вечерта стана ясно, че досегашният началник
Коментари Харесай

Официално! Избраха Заместник На Валери Симеонов!

Припомняме, че през вчерашния ден късно вечерта стана ясно, че досегашният шеф на кабинета на вицепремиера Валери Симеонов - Марияна Николова, е препоръчана да стане вицепремиер по демографската политика на мястото на подалия оставка Симеонов. Предложението бе подписано от премиера Бойко Борисов.

Преди това повече от 6 часа в постройката на Министерски съвет се организира среща на дребната коалиция по отношение на следващия раздор сред патриотите и настояването на Волен Сидеров и другия вицепремиер Красимир Каракачанов да подаде оставка.
Така и не стана ясно тъкмо в какъв формат се е провела срещата и дали на нея е участвал министър председателят Борисов.

Самият Волен Сидеров излезе много по-рано от Министерски съвет и даде сбити отговори на публицистите: " Всичко изчистихме. Всичко е наред. Всичко е прелестно... Няма нищо какво да ви кажа особено... Аз съм един елементарен народен представител. "

И тази заран сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация не бяха наясно тъкмо по какъв начин ще гласоподават депутатите от " Атака " в групата на Обединените патриоти. Депутатът Александър Сиди призна, че няма публично решение на парламентарната група, а сътрудника му Красимир Богданов прикани да се даде късмет на Николова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР