Припомняме, че над 110 милиона гласоподаватели можеха да избират измежду

...
Припомняме, че над 110 милиона гласоподаватели можеха да избират измежду
Коментари Харесай

Путин Им Отвя Главите! Вижте С Какъв Рекорден Резултат Взе Изборите!

Припомняме, че над 110 милиона гласоподаватели можеха да избират всред 8 претенденти.

По данни на ЦИК на Русия Владимир Путин е водач на изборите за държавен глава, получавайки 76,65% от гласовете след обработването на 99.8% от протоколите на изборните секции.

През 2000 година той е получил 52,94 на 100 от гласовете и за него са дали своят вот 39,74 милиона души; през 2004 година е спечелил 71,31 на 100 и гласовете на 49,5 милиона души, а през 2012 година - 63 на 100 и гласовете на 45,6 милиона души.

Избирателната интензивност през вчерашния ден е била над 67 на 100.

Втори в анкетата на Общоруския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ) е претендентът на комунистическата партия Павел Грудинин, следван от Владимир Жириновски, журналистката Ксения Собчак, Григорий Явлински от демократичната опозиционна партия, Сурайкин от партия " Комунистите на Русия ", Сергей Бабурин от партия " Руски обществен съюз " и Борис Титов от Партия на растежа.

Председателят на съветската партия КПРФ Генадий Зюганов съобщи, че не съжалява за решението си да издигне като претендент за президент Павел Грудинин, а самичък да не встъпи в конкуренцията.

„ Никак не скърбя. Смятам, че решението е умно и вярно “, съобщи Зюганов от предизборния щаб на партията си.

Самият Грудинин получи повече от 50% от гласовете на гласоподавателите в селското поселение на „ Совхоз Ленин “, на който той е шеф.

Жириновски изрази неодобрение от резултатите на миналите в Русия президентски избори.
„ Условията бяха изцяло неравни, диспути нямаше, свадите бяха изкуствени и особено предизвикани, с цел да привлекат внимание “, съобщи той.
„ Реално Владимир Путин трябваше да получи по-малко проценти. Мисля, че същинският европейски % не е повече от 40%, добави той.

Ксения Собчак съобщи, че главният резултат от президентските избори е, че е получила поддръжката на един милион съветски жители.

„ Основният резултат от гласуването за нас и нашия екип е това, че получихме един милион гласове. Милион души поддържаха нашите полезности. Това са прелестни, неравнодушни жители. Ако един милион души основат с нас партия, ние ще променим Думата (руският парламент). Ако един милион души излязат на кротичък протест ще променим страната “, съобщи Собчак.

„ Прекрасно разбираме, че тази процедура малко наподобява на същински избори. Осветяването на претендентите бе непропорционално в медиите, имаше административен напън “, написа в публично заявление на Григорий Явлински.
Лидерът на партията разясни, че главната цел на присъединяване е било „ настояването на смяна “.

Кандидатът счита, че партия „ Яблоко “ е провела прелестна предизборна акция. „ Ние организирахме прелестна акция: видях хиляди младежи, които имаха вяра в друго бъдеще. Истински се веселя, че с доста от тях съумях да поддържам връзка персонално “, добави той. Явлински също по този начин изрази страдание, че до момента в който „ Яблоко “ „ предлага опция, другите претенденти си устройваха кавги и евтини зрелища “.

Максим Сурайкин от „ Комунисти на Русия “ даде обещание, че на идващите избори ще победи и най-сетне ще построи общество, което ще е уравновесено по всички параметри.
„ Знаем по какъв начин работи нашата изборна система “, бяха многозначителните думи, с които той изясни своите слаби резултати.

На собствен ред Сергей Бабурин от партия „ Руски обществен съюз “ съобщи, че резултатите му са „ чудесни “. Той не подложи под подозрение успеха на настоящия президент Владимир Путин и съобщи, че за него работи даже и английският министър председател Тереза Мей, която с антируската си акция консолидира съветското общество да гласоподава за сегашния си държавен глава. „ Започва ера на промени “, установи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР