Припокриват ли се очакванията и реалността след влизането в сила

...
Припокриват ли се очакванията и реалността след влизането в сила
Коментари Харесай

Бъдещето на капиталовите пазари в Централна и Източна Европа - във фокуса на Investor Day

Припокриват ли се упованията и действителността след влизането в действие на правната рамка MiFID II - това ще дискутират потвърдени специалисти от сферата в границите на първия панел на Investor Day, част от Investor Finance Forum, на 30 ноември в Интер Експо Център, София.

Част от лекторите са Иван Такев, изпълнителен шеф на Българската фондова борса, Стоян Николов от БЛИП и Даниела Пеева, ръководител на Борда на шефовете на Асоциацията на шефовете за връзки с вложителите в България. Модератор на панела ще бъде доктор Магдалена Иванова, forex редактор в Investor.bg.

Investor Day ще стартира в 13:00 часа и ще срещне институционални вложители и представители на финансовите пазари в страната с обществени компании от района. Всички те ще разискват и проучват най-важните вести към финансовите пазари.

Investor Day се организира в границите на седмото издание на най-големия конгрес на капиталовата общественост в България и района - Investor Finance Forum.

Част от Investor Day ще бъде и полемика на тематика " Бъдещето на финансовите пазари в Централна и Източна Европа ", която ще даде естрада на представители на районните фондови тържища. Александру Стефан, финансов анализатор от Фондовата борса в Букурещ, и Иван Щериев, изпълнителен шеф на Македонската фондова борса, ще дадат съответстващи и значими за капиталовата общественост образци, прегледани през призмата на личния им опит на локално равнище.

Тази полемика също ще бъде модерирана от доктор Магдалена Иванова, която също така ще показа и собствен разбор по тематиката. Той включва факторите, които трансформират финансовите пазари в района, както и прогноза за това по какъв начин ще приключат годината - с агресия или със загуба на доверие от страна на вложителите.

Investor Day ще приключи с разбор на най-успешните обществени компании в района за 2018 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР